من برد روسیه و بلژیک رو پیش بینی کردم هر چند دوست دارم الجزایر بیاد بالا (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
من برد روسیه و بلژیک رو پیش بینی کردم هر چند دوست دارم الجزایر بیاد بالا (sm120)
باید فرمول خرد جمعیتونو تغییر بدین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاودانی:کره بره بالا بهتر نیست؟
عادل:نه فک میکنم حسودیمون میشه!
بهتره روسیه بره بالا یا الجزایر
نتیجه:عادل با اختلاف صادق ترین مجری قرن(sm120)
سوارز 10-12 تا بازیای اول فصلُ از دست داد(sm120)بره بارسا محرومیتشُ میبخشن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خوندم (sm120) حقش بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستیانو رونالدو تبدیل به سومین بازیکنی شد که در شش دوره پیاپی یورو یا جام جهانی گلزنی می کند. در حقیقت با گلزنی به غنا ، او پس از کلینزمن و کلوسه تبدیل به سومین بازیکن تاریخ شد که صحب این رکورد می شود. او در سه دوره قبلی یورو و سه دوره قبلی جام جهانی گل زده است.
اگه کره و بلژیک مساوی کنن، اونور الجزایر ببره، بهترین حالته (sm51)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی پرتغال غنا چطور بود؟
قضیه اومدن کاناوارو جای زیزو چقدر جدیه؟ (sm120)نقل قول: