دیدین بهتون گفتم پنجشنبه پخش میشه. بالاخره حرف من درست از آب دراومد(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
دیدین بهتون گفتم پنجشنبه پخش میشه. بالاخره حرف من درست از آب دراومد(sm118)
(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهوش فرداشب 8 شب ما میشه هشت و نیم صبح اونانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاضرم شرط ببندم باهات
گفتم چون اهل رپی شاید بشناسی (sm37)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو رضا پیشرو (sm51) ... بهزاد پیشرو البته الان چند سالیه دیگه از بند شادمهر جدا شده
چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی کلام یا ایرانی؟ چه سبکی باشه؟
زمان مشخص شده عنوان و عوض کنید
معلوم شد مشکل شادمهر و رادیو جوان جدی تر از این حرفاست که همه اهنگهای اونگ از رادیو جوان پخش میشه ولی این اهنگ....
ده تا پنجشنبه رو گفتی جز همین هفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر لطفا عنوان تاپیک شادمهرو عوض کن بعدم آخرش هشت کدوم روزه
کاش 10 تا میگفت کل سال رو گفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی کلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیروز بهتون گفتم فردا آونگ زمان دقیق پخش را اعلام میکنه و گفتم اگه این پنجشنبه نیاد حتما پنجشنبه دیگه میاد نه روز دیگه ای.