(sm48)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm48)
باورم نمیشه آوردم (sm81) تا 75 عقب بود
FT
Albania
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Armenia
(sm77)
(sm54)فک کنم جمله ت گزاره نداره ها (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش اینه که از کیون آورده (sm120) قمار کرده بوده رو برد آلبانی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها کیون هیدن بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا بارانا دختر بنیامین مهمان کلاه قرمزی (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
american sniper ..فیلم زیاد خفنی نبود...
همانا بدترين دردها سرما خوردگي ست ...(sm74)
باد داره بادش بخوابه بهتر میشه (sm2)
دانشگاه کولوکوکو (sm2)نقل قول:
میگه طرف از گوشش بیشتر نفس میکشه تا بینیش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
لوس بازی دیگه داره در میاره مهران مدیری . یعنی چی کله شو تکون میده خو (sm120)
(sm2)یه پرایده دیگه دور هم سوار میشیم
چه بیمارستانی بشه این بیمارستان (sm2)
من اصلا نمی تونم بخندم
اما من میخندمو از خنده میترسم (sm50)
مدیری همیشه سریالاش طول میکشه تا راه بیفته.. فعلا داره شخصیت پردازی میکنه(sm148)
اره دیگه داستان زمانی شروع میشه که تازه همه میرن تو یه بیمارستان مشغول به کار میشن فعلا که سه چارتاش مشخص شده کیان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت بعد میره رو رضویان(sm120)نقل قول:
(sm50)
توی همین 4 قسمتش هم کلی گرد و خاک کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کيش و مات چيست؟ شما به زنت ميگي يه زني رو ديدم دقيقا شبيه تو بود! بعد همسرت ميپرسه خوشگل بود؟ اينجاس که نه ميتوني بگي آره نه بگي نه....يعني کيش و مات ...يعني هرکدومو بگي فاتحت خوندست
ايرلند 0 - 1 لهستان
مساوی بشه 10 میلیون بردم (sm81)
در من ، کسی چون مست ،چون میخواره میگرید(sm50)(sm50)
بیچاره میگرید دلم، بیچاره میگرید...
اوه اوه فردا واکینگ دد ظاهرا بکش بکشه .. (sm50)
(sm77) چی کجا ؟ چطور ؟:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Conquer .. (sm50)
آه ای انیس روزگاران قدیم من
ای یاد تو در تیره بختی های ندیم من
ایا خبر داری ازین رنج عظیم من ...
(sm50)
(sm120)مشخص نیس ، یه بار میبینی صد تومن میبری یه بار میبینی 20 میلیون 10 ملیون 2 میلیوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بارم میبینی کارت تک میاد 100 میلیون میبری که انیکی کم پیش میاد ولی پیش اومده تا 250 میلیونم بردن
15 تا بازی رو باید درست بزنی
همه رو دارم فقط اینو اگه لهستان ببره میبازم (sm74)
آدرسشا بده ..نقل قول:
ممر من یه چشم بزنم برنده ای فقط نصف نصف کن .. (sm50)
در من کسی پیوسته می اندیشد و همواره می گرید
بیچاره می گرید دلم ، بیچاره می گرید ....(sm50)
ممر من نصفشو میگیرم که چش نزنم با همین نتیجه بازی تموم شه ببازی(sm50)
اینترنتی نیس..ندیدی تو اخبار همیشه میان تو رشت دارن اینارو دسگیر میکنن؟ (sm2) کارتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در من ، کسی چون ابرهای تیره ی آواره می گرید
بیچاره می گرید دلم ، بیچاره می گرید ...(sm50)
من حواسم نبود سر این بازی. وگرنه میبستمش الان تموم بود (sm1)