چه پستی قبلی و الان چه پستی ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه پستی قبلی و الان چه پستی ؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) نمیدونی چقدر حال مییییدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملی خوبی (sm176)چه شده ؟(sm172)
منو که میشناسی خریت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا با حرفت موافقم !
آدم سلامتی داشته باشه هیچی نداشته باشه
بی خیال در مورد سربازی حرف نزنیم دارم دپ میشم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وخته ازش گذشته درباره چشمای محسن بود (sm74)نقل قول:
شماره ۲ شو دارم روش کار میکنم ..
مرسی(sm10)دوا درمون همینه دیگه..خدا نکنه کسی مریض شه اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظرت اگه میخواستم دو در کنم اصلا در موردش چیزی بهت میگفتم ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم نرفتی بدونی چه زجری داره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته منم نرفتم (معاف شدم ) (sm2)
حلا شما چی غیبت میکنین؟ (sm2)نقل قول:
آورین (sm176)موفق باشینقل قول:
خدا از دهنت بشنوه ! (sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]