هنوز تموم نشده ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هنوز تموم نشده ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت بنت قنسول ! فورست گامپ رو یادم رفت (sm81)
فکر کنم پیش از همه اینها رسول داره به شعور سینمایی جمع توهین میکنه با این اسامی که میاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند اخه د لامصب فیلم به این توپی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا هی نمیشه هی نمیشه هی نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ببخشید ! ولی پوزیشن های توپی داره ! کلی چیزی ازش یاد گرفتم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی هجرت می آید !
بالش من پر آواز پر چلچله هاست
باید امشب بروم باید چمدانی را که به اندازه ی پیراهن تنهایی من جا دارد
صبح خواهد شد
و به این کاسه آب
آسمان هجرت خواهد کرد
باید امشب بروم !(sm50)
باید ادامه داد مثل چریک پیر (sm120)نقل قول:
هر کجا روی وصله ی منینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساغر وفا از چه بشکنی؟؟
ببخشید یادم رفت شما نجیب زاده و پاک سرشتین(sm2)د اخه پوزیشنشو چیکار داری معنی فیلمو بگیر(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]