آبو بریز اونجا که میسوزه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آبو بریز اونجا که میسوزه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه تعارف نکن یه وقت (sm70)نقل قول:
ک-ی-ر شده تو شب و روزم
تف به این زندگی واسه همه از آسمون بارون رحمت میباره
واسه من از آسمون فقط فقط ک-ی-ر میباره
خارتو گ-ا-ی-ی-د-م روزگار
من اینجوری نمیفهمم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با رسم شکل توضیح بده(sm120)
رها كن آسمانها را ،بيا اينجا قضاوت كن
ببينم در زمين يك مرد پيدا مي كني يا نه ؟!
براي آخرين پرسش و حتي آخرين تهديد
قيامت را بگو – مردانه – بر پا مي كني يا نه ؟!
یه جا بند نمیشی که حتما لحظه آمارگیری یه تاپیک دیگه بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش ما آرزو دارم ، ما رو با خودت بـــگا نده ، قیامت بیاد همه چی نصفه نیمه میمونه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبتون خوش(sm127)
سرعت شبانه رایگانم واسه دانلود رو 200 (sm77)
لعنتی فیلم پیدا نیس دان بکنیم ، یه بارم که سرعت توپ دادن فیلم نیس ، شانسی دارن لاکردارا (sm70)
قصیه سکه و هویج ـه؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]