چطور ؟ بع :| یعنی من نمی تونم شرکن وکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور ؟ بع :| یعنی من نمی تونم شرکن وکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم به همین راحتی نیس، ببری هم شاید صد هزاتومن بیشتر نبری. بستگی داره چند نفر میبرن که پول تقسیم بشه
اینم سر یکی افتادم (sm25)لهستان برد
مساوی شد ممر
(sm77)(sm74) کورینتیانس زده باشه بردم
1394/01/09 23:15 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 90' ايرلند 1 - 1 لهستان
بیا مساوی کردم برات ..
یعنی الان 10 میلیون بردی؟!(sm54)نقل قول:
مبارک است (sm120)
Sao Paulo
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Linense
(sm81) اینم حله..فرانسه هم که 2 هیچ جلوئه
(sm74)
ممر به قران اسممو پشت کاور البومت اولین نفر ننویسی منم ادمینت نکنی ، میگم پول البومت رو چجوری جور کردی (sm2)
باو تو که گفتی بازی لهستان هی بازی اضافه می شه (sm2)
نه یره باید ببینیم چند نفر برده.. 10 میلیون هم امکانش هست ولی صد هزارتومن هم امکانش هست
خب بقیه بازیارو دارم فقط اونو نداشتم..گفتم 15 تا بازیه فقط این 2تا مونده تموم شه که هر جفت 2 تا زدننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجوری که داری میگی فک کنم اخر امکان این هم باشه که و یه چیزی هم بدی (sm120)
بچه ها امشب کیون همه مهمون ممر
یاد کلیپ عمو عیدی بده ببینم افتادم(sm59)نقل قول:
منظورت کیون ممر مهمون همه ست ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خودم میگم باه ید که برگردی(sm50)
بچه ها امشب کیون ، همه مهمون ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینی یه (،) چقد میتونه تاثیر داشته باشهنقل قول:
(sm2)
کورنتیانسم زد(sm120)
(sm173)آخ بزنه پول کلفت باشه ما یه 2تا آهنگ بدیم
آرون پولتو میگیره، برات تنظیم نمیکنه... بالا میکشه پولتو(sm2)
ممر من جور دیگه هم راضی میشم .. (sm174)
ممر (sm137)شانس بیاری فقط خودت بی غلط شده باشی نونت توو روغنه (sm120)
خواب دارم !!!! (sm27)
ممر چرب کن
حسن ببعی تو خودت 24 ساعت تو این کاری هیچی برنده نمیشی چرا ..
چون کیون ممر ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
این از کیونش نبود که من براش چش زدم .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی کیونشم میتونه تاثیر گذار باشه .. (sm120)
برزیل 1 شیلی 0
ایران 2 شیلی 0
(sm59)(sm120)
کیونش خارقالعادست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر با این کیونش اگه به جای ظریف رفته بود مذاکره تا الان هزار دفعه توافق شده بود (sm120)
میگم 2تا بازی رو دقایق آخر آوردم.. ین شانسِ عجیبو جالب اگه بزنه سر تعداد برنده ها هم باشه خوب پولی میتونم بگیرم.. ولی دیگه زیر یه تومن نباشه که ضد حاله (sm3)یه کارت صدایی میکروفونی میدی کنتترلری بتونم بگیرم دهنم داره صاف میشه
توافق ؟ آمریکا خودش بهمون بمب می دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
ابلیس ، ای خدای بدی ها ! تو شاعری
من بارها به شاعریت رشک برده ام
شاعر تویی که این همه شعر آفریده ای
غافل منم که این همه افسوس خورده ام
عشق و قمار شعر خدا نیست ، شعر تست
هرگز کسی به شعر تو بی اعتنا نماند
غیر از خدا که هیچ یک از این دو را نخواست
در عشق و در قمار کسی پارسا نماند
زن شعر تست با همه مردم فریبی اش
زن شعر تست با همه شور آفریدنش
آواز و می که زاده ی طبع خدا نبود
این خوردنش حرام شد ، آن یک شنیدنش
در بوسه و نگاه تو شادی نهفته ای
در مستی و گناه تو لذت نهاده ا ی
بر هر که در بهشت خدایی طمع نبست
دروازه ی بهشت زمین را گشاده ا ی
اما اگر تو شعر فراوان سروده ای
شعر خدا یکی است ، ولی شاهکار اوست
شعر خدا غم است ، غم دلنشین و بس
آری ، غمی که معجزه ی آشکار اوست
دانم چه شعرها که تو گفتی و او نگفت
یا از تو بیش گفت و نهان کردم نام را
اما اگر خدا و ترا پیش هم نهند
ایا تو خود کدام پسندی ، کدام را ؟
(sm50)
(sm27) دیوث چارتا حدس زده 1 تومن براش ضد حال شده .. (sm2)
15 تا (sm50) خب طرف همینو زده 250 میلیون برده 10 سال پیش .. الان راسته ی بازارو داره از همین سرمایهنقل قول:
زیر یه تومن که چیزی نیس