(sm50)خیلی با سیستمم حال میکنم کیون لق سینجول
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)خیلی با سیستمم حال میکنم کیون لق سینجول
(sm50) من آپگرید کردم windows old هم پاک کردم کـون لـقت هم کردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)خودت پاک کردی یا از اینی که گذاشتم در هر صورت کیون لقتنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) نه از مال تو دیدم در هر صورت کیون لقت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا صب کی پخش میشه آهنگ خو من برم بگیرم یا نه cd رو ..
تا تو بخوای با اون قیافه پف کردت از جات بلند شی بخری پخش شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی پول داری بدی من هاست و دامین بخرم پروژه این بابا رو پابلیش کنم ..
بعد که پولمو داد بت پس میدم ..
(sm2)چی چیو پابلیش کنینقل قول:
(sm176)پول ندارم گلم
نقل قول:
سایت زدم برا یه روحانی پول هسات و دامین ندارم بفرستم بالا سایتو .. (sm74)
بابا من شب نمیخوابم ..نقل قول: