(sm50) چشماتو وا کن عشقم
به من نگاه کن عشقم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50) چشماتو وا کن عشقم
به من نگاه کن عشقم
جونشو نمیدونم ولی جولیشون گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغ همسایه غازه
اسلام بده یهود و مسیحی خوبه
یمن فلسطین سوریه عراق کشته شه ب ما چه فرانسه و اسراییل کشته شه جنایته
افراطی شاخ و دم نداره
انفجار بیروت هم کار داعش بوده پس باید بازتاب داشته باشه نه اینکه چون اینکارا عادی شده اونجا چیزی نگن ! 7 هزار نفر تو منا کشته شدن یه نفر حرفی نزد ! آقا ول کن این مسئله اسلام و مذهب رو ! جوری میگن 129 نفر کشته شدن انگار اینا با بقیه آدما فرق دارن ! این یه نوع نژاد پرستی مدرنه ! عروس اروپا باشه چه ربطی به جون آدما داره مگه آدمایی که تو پاریس یا اروپا و آمریکا زندگی میکنن با بقیه فرق دارن ! عادی و تکراری شدن نباید دلیل بر این بشه که بین جون آدما فرق بزاریم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته ما ایرانیا در این جور مواقع ک.سخولیمان را به جهانیان ثابت کرده ایم و حالا هم داریم پروفایل پرچم فرانسه میزاریم که بگیم ما هم آره ! اما ما هم نه چون اونا به ما میگن تروریست و ما رو پشم هم حساب نمیکنن
دیشب بیست و سی یه جوری میگفت انگار تقصیر عامریکاست (sm2) کاملاً مشخص بود دنبال بهانه بودن بندازن گردن عامریکا (sm2) طرف تو گینه بی صاحاب میگوزه میمیره تقصیر عامریکاس(sm2)
;,
- (sm2)
k gy,k
برو ب...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این اسگول رو تورو خدا میگه چون پاریس عروس اروپاس نباید با این موضوع یه جور رفتار شه ، بعد میاد از تبعیض و جبر جغرافیایی شعار ول میده
20 سال پیش جنگ صربا و بوسنی رو یادتون میاد ؟ من قشنگ یادمه راهنمایی بودم که گفتن آی صربا دارن مسلمونای بوسنی رو میکشن بشتابید که سکوت جایز نیست ! آقا رادیو تلفیزیون 7 ساعت برنامه داشت ، 8 ساعت میگفتن بوسنی (sm2) چادر زده بودن کمک به مسلمونای بوسنی ! عباس بهادری یه آهنگ خونده بود سارایوو(sm2)آقا خلاصه جنگ تموم شدو تیم بوسنی اومد 2 تا تو آرادی به ایران زد رفت (sm2)یه تشکر کردن و تمام
واین است ک.سخلی ایرانیان
انگار ادم ادم نیست ، ادما تو لبنانو اینجور جا ها بمیرن اشکال نداره چون عادت کردن ولی پاریس چون عروس اروپاس اشکال داره