فیلم با یک نیم یک 2 و یک 3 به کار خودش پایان داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فیلم با یک نیم یک 2 و یک 3 به کار خودش پایان داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید اشتاه برداشت کردی از حرف من من نگفتم چیزی یگه تو پایان! گفتم پایان داشته باشه....فیلمُ به سرانجامی برسونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلم از نظر من مخاطبُ سردرگم کرد بدتر....
امير عنوان رو اين بزن (sm120)
آلبوم "سلول شخصي" رضا يزداني به زودي | دانلود تيزر رسمي آلبوم
به پایان باز اعتقادی نداری ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون جایی که ما به سمت بالا رند میکنیم تو جدول همون خونه یک رُ میگیره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)وایبر یادت رفت دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلول شخصی(sm2)نوید ازت اجازه گرفت ه؟
پایان باز با بی پایان فرق داره!نقل قول:
پایان باز داستان فیلم تموم میشه میمونه چند انتخاب که قضاوت و حدسش با تو واسه پیشامدی بعد فیلم! اما وقتی پایان نیست عملا فیلم رو هوا بوده!(sm120)
ميخواستم اشاره كنم بهش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنه و ملودي ممر و شعر احمد رو دزديده باشه (sm30)
(sm30)(sm30)آها رضا رو ميگينقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو توو اتوبوس واحد نشسته بود كنارم بعد ديد دارم توو اين گروه پي ام ميدم . التماسم كرد منو ادد كن
(sm2)اومده بود ميگفت تو بهشون گفتي دارم دروغ ميگم
گفتم آخه الاغ اونجوري كه تو حرف زدي كسي ندونه فكر ميكنه حاتمي كيايي (sm2)