رو نقل من اسکی نرو (sm2)اگه چیز جدیدی نداری خف بگیر (sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رو نقل من اسکی نرو (sm2)اگه چیز جدیدی نداری خف بگیر (sm2)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا حجازی - اهنگ رویانقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزای بارونی نگفتی با من نمی مونی
تو رفتی بارونا موندن، خودت باقیش رو می دونی
باقیش همه غم بود، همش یکی کم بود
همون یکی انگار تموم عالم بود
- (sm2)
حرف تو رو نخوندم دیدم گفته چون پاریس عروس اروپاست نباید یه جور رفتار شه خندم گرفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دیوق نگفته باشی پس من و تو با هم تفاهم فکری و ارزشی داریم (sm120) زن من میشی ؟ (sm2) البته زن ِ دوم(sm2)نقل قول:
هر موقع الی بحث اسلام را انداخت اذیتت کرد فقط به خودم بگو (sm2)باشه عزیزم ؟ النگو هم میخرم برات (sm2)
من و تو اینجوری فک نمیکنیم فقط الان یه ادم معروف اون حرف رو میزد هر چقد هم محبوب بود خدا شناس و خدانشناس هر دو چنان میریختن سرش که دیگه شعار نگه فلانه بلانه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو زر نزن امروز فردا عضو فنلاندی داعش میشی پس خف بگیر
ینی میگی من معروف نیستم ؟ (sm120)نقل قول:
به جون سینجول تو یه بار دیگه شعار بدی کیونت میذارم (sm2)
(sm120)نقل قول: