(sm2)(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابر فرض . . . (sm2)
(sm120)
چه آلبوم با عظمت و شاهکاریه لی لی پوت (sm2)ای خدا امروز یکی از قشنگترین روزای زندگیم بود از بس خندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ویدیوهای مرتضی اسی کامنت حماسی خودتو من باب این موضوع ول بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون کوتوله قدم کوتاهه اما دستم میرسه .. :l
شنیدم یه شکم پر به همه چی ریدی .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مغز فندقی به نظرت کسی مث صابر که آلبوم از بزرگان موسیقی گوش میده روش میشه در کنار آلبومای یزدانی و خواجه امیری و افشین مقدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره به فروشنده بگه من آلبوم لی لی پوت رو هم میخوام (sm2)(sm30) والا من باشم آبروم میره زمین تا آسمون فرقشه ! البته تقصیری هم نداری چون سلیقه و فکرت بچگونه ست !
با تشکر (sm2)
بهت دستور میدم بری درمانش رو پیداکنی و بعد برگردی پیشم .. (sm74)