سفر عاشق ترم کرد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سفر عاشق ترم کرد (sm50)
05 Hayedeh Zamooneh, Pt. 2
وقتی تو چهچه زدن اوج میگیره میمیرم و زنده میشم(sm1)
Amir Aram - Vahshi (sm50)
جز صفاي خاطر محزون ، ندارم خصم جاني
جز محبت در جهان ، هرگز نكردم اشتباهي
(sm50)
خسته از آنچه که بود و به خدا هیچ نبود... (sm50)
تو این سرنوشتی که من داشتم...
همیشه یکی بود و هیچ کی نبود...!
شروع بلاها که اومد سرم...
درست از خداحافظی تو بود...
اگه دنیا برگرده سمت قدیم...
بازم عاشق اونکه رفت میشم و...
نه... امکان نداره پشیمون بشم...
هنوز دوست دارم همون عشقم و...
"فواد فرهنگ"
(sm2)
شــــــــــــــــیر (sm39)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره عزیزم هواتو کرده بودم (sm19)
آسمان هم زمین میخورد... (sm50)
اين يك جنون منطقى است
كه ميخواهمت هنوز ... (sm50)
امیراشکان غلامی ها رو دارم 128 آپ کنم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دمت گرم (sm19) منتظر میمونم یکی 320 ریپ کنه بزاره (sm50)(sm120) تو 128 روح اثر حفظ نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم ورشکست شدم وگرنه میخریدم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Homeyra - Dar Jostejoo (sm50)
ایرج بسطامی - دریا ... (sm50)
کنسرت چارتار جاتون خالی بود
در آن ساعت که باغ عشق بدست باد پرپر بود ...
آرزویم فقط این است زمان برگردد
تیرهایی که رهاشد به کمان برگردد
سالها منتظر سوت قطارم که کسی
باسلام و گل سرخ و چمدان برگردد
من نوشتم که تورا دوست ندارم ای کاش
نامه ام گم بشود، نامه رسان برگردد
روی تنهایی دنیا اگر افتاده به من
باید امروز ورقهای جهان برگردد
پیرمردی به غزلهای من ایمان آورد
به سفررفت و قسم خورد جوان برگردد ...
مهسا تیموری
(sm27)
بیا اینو بخور (sm2)(sm128) من یکیشو دارم 320 از بیپ هم میتونم لینک بدم ولی نمیدم (sm2) (sm51)نقل قول:
(sm19)نقل قول:
به شخمم... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف تو این سلیقه ت اینا چیه آخه گوش میدی (sm2)نقل قول:
با نظرت در مورد امیر بی گزند دیگه به تا فی خالدون سلیقه شخمیت همگان پی بردند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gravity Falls 2012
چه سریال انیمیشن کودکانه دوست داشتنی ایه... (sm19) یه فصل کامل رو تو 2 روز دیدم (sm19)
امیر بی گزند هم گفتم بد نیست ... بعدشم گفتم شیدایی هم مذخرفه (sm2)نقل قول:
بعدشم انقد آهنگ زیبا داره تو این آلبوم که به هیچ وجه با همون امیر با گزندم قابل مقایسه نیست زمین تا آسمونه (sm2) (sm88)
true detective
فصل اول
redownload
(sm50)
سریال دزد و پلیس رو دیدین ؟! (sm2)(sm2)
تو استاتوست نوشتی
واسه مادر ستار بهشتی
ولی یواشکی و پنهانی
دوست داشتی بودی بابک زنجانی
#کیوسک آلبوم جدید. همین هفته!
مظلوم مثل حسینیه.... ولی حسین شریعتمداری... همه ما #کیوسک آلبوم جدید، همین هفته....
سی سی کچ رو ولش کن، سامانتا فاکس رو ولش کن، بیا بریم کامران ولش کن
آلبوم جدید کیوسک بزودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلا خره آرش داره آلبوم رو پخش می کنه ! (sm118)
تا حالا به درست کردن کباب کوبیده فک کردین ؟! (sm2)(sm2)
خیلیا میان کباب کوبیده میخورن ولی به این توجه نمیکنن که کباب کوبیده چه پروسه سخت و پیچیده ای رو طی میکنه تا بشه یه کباب کوبیده (sm2)(sm2)
کاور رسمی آلبوم جدید کیوسک " ما همه میدان مینیم "
با تشکر از امیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حیث المجموع بمیر... (sm2)نقل قول:
عشق و شعور و اعتقاد کالای بازار کساد... (sm50)
توو دنیای سردم
به تو فکر کردم (sm50)
(sm2)تاییدنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر
خاک بر سر به شعر مولانا میگه مزخرف (sm70) مهدور الدم اولاغ اینا که میگی شخم چپ مولانا هم نمیشن (sm70)نقل قول:
(sm2)جز این چه می توان گفتنقل قول:
من با تو معنا میشوم
از خویش منها میشوم...(sm74)(sm74)(sm81)
هادی خیلیم خوبه سلیقش فقط خیلی زیاد غرق شده تو موسیقی دوران آبادان شهر وفا و جونی جونم و خوراک کوسه نیوفتی و واسه دختر شما و بقیه موزیک های همون دهه (sm2)