سلام به همه (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه (sm10)
من نوشته ی بیشتر از 4 خط رو نمیخونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع داشت میرفت منچستر فرگوسن نخریدش گفت جمبا جمبا بهتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیییییییییییی (sm74)نقل قول:
باور کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدینهو یه روزی تو پی اس جی بوده
در حقیقت بارسا تاریخشُ مدیون پی اس جی (sm120)
داستان زندگی فوتبالیمه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سپاس! جالب بود واسم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به روی ماهت (sm10)نقل قول:
توو کتاب " نامه هایی که پاره کردم " خیلی چیزا در موردش گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نیما از ایران میره و برای اون ور آبیا بازی میکنه
بعد که برمیگرده ایران هم ازدواج ......
سجاد من اولین بازی ای که یادم میاد ایران استرالیا هستش ، بعد ایران آمریکا ، بعد هم فینال جام جهانی 98
از اون به بعد فوتبال خارجی رو بیشتر دنبال کردم ، بعد 98 باتیستوتا رفت رم (sm127)
اهان اونو خوندم (sm132)نقل قول:
ما هممون یه جور زخم خورده ی فوتبالیم ، من انقد که از فوتبالیست بودنم نگفتم ، میترسم الان هر چی بگم کسی باور نکنه (sm10)
فرگوسن بهترین مربی تاریخه ولی از این شاهکارا کم نداشته تو کارنامش (sm2)نقل قول:
مخلص اقا سجاد گلنقل قول:
کوچیکتم داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرتم احمد(sm74) دلم برات یه ریزه شده بود داداش(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میناوند قران میخوند و یقه بالا رو میبست بعد با ابرام تهامی رفتن دیسکو البته ابرام نرفت داخل فقط میناوند رفت(sm2)اون بیرون در بود و میانوند داخل(sm2)بعدشم تو شمال بعد از فوتبالش با یه یخچال پرز ا مشروب و دختر گرفتنش(sm2)کلیپ دستگیرشو داشتم یه زمانی(sm2)
جالب بود .. تشکر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدیر داخلی واگن پارس اراک در ششمین روز اعتصاب نزدیک به ۹۰۰ کارگر این واحد تولیدی استعفاء داد. به گزارش ایلنا، مدیر داخلی واگن پارس در پی طولانی شدن اعتصاب کارگران این واحد تولیدی استعفاء داده است.
ديدم چند وقتيه شلوغ ميشه اونجا (sm120)
زنگ نزنی با مرام (sm50)نقل قول:
(sm10) من بازی ایران ایرلند مقدماتی جام جهانی 2002 رو یه چیزایی ازش یادمهنقل قول:
ولی جام جهانی 2002 به درخواست عموم نشستم همشو دیدم
بعد اون کم کم یه تماشاگر حرفه ای شدم
لیگ ایران هم از اولین دوره ی لیگ برتر یادمه ، اونم هفته ی آخرشو فقط یادم میاد که پرسپولیس قهرمان شد
نه ما که تو کوچه و خیابونا گل کوچیک بازی میکردیم خیلی فرق داریم بقول فردوسی پور چقد خوبیم ما(sm2)نقل قول:
ما رو با این سن به عنوان تیم ملی امید میفرستادن اینچئون حداقل قرقیزستان و ویتنام رو میبردیم(sm2)
ده نمکی از عوامل فیلم برداری بودنقل قول:
یه خاطره تعریف میکردن میگفتن رفتیم اردوی خارج از کشور بعد اونا که انگلیسی بلد بودن مثل دایی و .....شروع کردن پر کردن فرم هتلنقل قول:
میگه رسید به تهامی داشت یکی یکی گزنه ها رُ میخوند تیک میزد گفت رسیده بود به سوال جنسیت گفته بود *** تهامی گفته بود بزن یس (sm2)(sm2)(sm2)
من نمیدونم چرا الان چند روزه هیشکی محلِ سگم به ما نمیزاره! تف تو قبر موزیک باران
مخلصتم امین جان شرمندم نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جام جهانی چرتی هم دیدی(sm120)نقل قول:
ها والا (sm2)نقل قول:
جدی میگی(sm77)نقل قول:
من تا زمانی که فوتبال رو کوچه خیابونی بازی میکردم رقیب نداشتم ، از وقتی مدرسه فوتبالی ، فوتبال بازی کردم ، دیگه نتونستم مث قبل باشم ، نتیجه اینه که فوتبال رو باید خرکی بازی کرد (sm2)
13 قانون فوتبال دوران کودکی! یادته؟!
1. اونیکه از همه چاقتتر بود، همیشه دروازبان بود!
2. همیشه اونی که صاحب توپ بود، میگفت کی بازی میکنه کی نه!
3. زیاد قسم میخوردی پنالتی بود، قسم نمیخوردی پنالــــــتی نبود!
4. بــــازی زمــــانی تموم میشــــد، وقـــتی همه خســـته میــــشدن!
5. مهم نبود بازی چند چنده، هرکی گلِ آخــر بازی رو میزد، برنده بود!
6. داور پشم! :))
7. اگه یه موقع توپ گیر نمیومد، یه جورابی دبِ پلاستیکی چیزی ...!
8. اگه یارکِشی آخر انتخاب میکـردی، دیگه امیدی واسه زندگی نبود!
9. لحــــظه ای که توپ مــــیرفت زیر ماشینی که در حال حــــرکته، پر
استرسترین لحظه زندگی بود!
10. وقـــــتی صــــاحب توپ عصــــبانی میشد، بازی تمــــوم میشد!
11. دختر همســـایه از کوچه رد میشد، همه رونالدینیو میشدن! :))
12. شلــــوارت، کفشـــت، پیرهـــنت پاره میشد، کـتک شـب رو ... !
13. مسابقه با تیم کوچه بغلی مثل لشکر کـشی هیتلر به لهستان
بود!
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابرام(sm127)ابادانی لافو اصیله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خاطره یادمه خداداد و علی دایی تو هتل سر میز شام دعوا کردن با هم(sm70)
اخه شما وارد بحث ها نمیشی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمندتم به خدا بدجور گرفتار بودم چندوقتی(sm169)(sm169)(sm169)نقل قول:
خوبی ؟
اغا کسی خبر از امیر قوام نداره(sm50)
اون سال ملوان یه بازی رو زد باعث شد پرسپولیس قهرمان شهنقل قول:
2002 رو فکر کنم کامل یادم باشه ، حذف مفتضحانه آرژانتین و فرانسه ، نامردی کره ای ها ، آلمان عربستان 8-0
سنگالی که یه دوره شگفتی ساز شد و بعد محو شد
من اون سال پنجم ابتدایی بودم و امتحانام که تموم میشد میدویدم میرفتم مغازه با هم بازی ها رو میدیدیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک نگاه
یک عشق
یک بوسه
یک آغوش و یک اشتباه و یک بکارت از دست رفته
و یک جنین که نامی دارد حرام زاده و خانه ای در میان زباله های شهر
و این جنایت در سرزمینم توجیح دارد
عشق ازادی مدرن بودن
فداتم داش علی!نقل قول:
دلتنگت بودم (sm127)
رو به راهی؟؟
آباداني ها خودشون خيلي طرفدارشننقل قول:
اونروز عموم سرويس كرده بود منو
هي ميگفت اينكارو كرده اونكارو كرده اينجوري بوده اونجوري بوده
حالا خوبه 10 دقيقه بازي كرده بود (sm2)
چند وقت پيش اومد سرك كشيد رفتنقل قول:
زياد نمياد انگاري (sm172)