فیس اینستا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فیس اینستا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاضرم دس رو قرعان بذارم خوب نخوندی برو دوباره بخون ببین من این حرفو راجبه چی گفتم باز تو بگو مرگ مرگه نمیدونم بیروت کابل پاریسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارمم میگم برای بازتاب خبر اینو گفتم عین این مموتی گور به گور شده حرفشو تکرار میکرد توام هی تکرار کن خزعبلاتو
اینو تیکه رو خیلی قبول دارم یه سریا فکر میکنن ایران مرکز دنیاست و کانون توجه و توطئه های استکباری جهان !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بنده خدایی میگفت کی اف سی و مک دونالد و بنز و بی ام و و کل شرکتای غربی له له میزنن بیان ایران سرمایه گذاری کنن!!!! گفتم اونا هیچ ت*مشونم نیست که بیان یا نیان.
عزیز من منظورت همین بود دیگه بالا پایین نپر شلوغشم نکن بگو حق با توئه تا ولت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تویی که روزگار کیونت گذشته سن و سالت هم زیاده خود بزرگترین اتئیست های جهان هم انقد بی ثبات شخصیتی نیست که تو هستی ، میای دم از تبعیض جنسیتی و جبر جغرافیاو از کرسی شعرا میزنی بعد میگی پاریس عروس اروپاست نباید یه جور رفتار شه (sm70)
از همین جمله ت معلومه با خودت چند چندی
دقیقاً برادر من همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما پشمیم و خود بزرگ بینی داریم . ما پشمیم و دائم برای خودمون دشمن فرضی و توطئه میچینیم . ما هیچی نیستیم خلاص
جواب توام جواب اسی این مطلبی که گفتم در مورد بازتاب خبر بود که نمیدونم کی با کی داشتن بحث میکردن میگفتن چرا بیروت بمب گذاشتن اینجوری نشد باز توام بگو اونم داعشه اینم داعشه اعمقنقل قول:
ما فقط جو گیریمنقل قول: