ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻋﻠﻴﺮﻏﻢ ﺗﻼﺵ 36 ﺳﺎﻟﻪ ﻧﻆﺎﻡ ﻣﻘﺪﺱ. ﻫﻨﻮﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺯﻧﺪﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪ(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ﻣﺘﺎﺳﻔﺎﻧﻪ ﻋﻠﻴﺮﻏﻢ ﺗﻼﺵ 36 ﺳﺎﻟﻪ ﻧﻆﺎﻡ ﻣﻘﺪﺱ. ﻫﻨﻮﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﺯﻧﺪﻩ ﻫﺴﺘﻨﺪ(sm2)
گفتی با شروعش مشکل داشتی ولی نفهمیدم منظورت چیه؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت خوبم خوبی؟؟(sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین استارت میزنی یا بزنم؟؟
پایین تر گفتم ....گفت با شروعش مشکل داره(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه طو بود ؟(sm25)
اطلاعی ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که چوبو فک کردن تفنگه دنبالش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم مرسی (sm121) مزاحم بحث تخصصیتون نمیشم (sm121)(sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزن ...با توجه به جامعیت نظراتت بهتره استارت بزنی فقط برای عدم موج سواری نمره ی من 2.5 ولی به پایین گرد میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاتر گفتم (sm50)نقل قول: