نه یعنی فیلم جلسه فردا شب چیه؟؟(sm180)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه یعنی فیلم جلسه فردا شب چیه؟؟(sm180)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رویال چی شد پ ؟نقل قول:
دو تا فیلم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the mist
royal
ااا چه خوب من رویال دیدم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
بعضی وقتا به خود فیلم یه نمره میدی بعضی وقتا به داستانش ...من داستانش و این اتفاقُ دوس داشتم و بیشتر 2 رُ به خاطر همین میدم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظرم زیاد در حد فیلم برتر بودن نبود ....(sm98)
چایگاهش همون ستون 2 ستارست!نقل قول:
در کل سکانس خیلی ماندگاری هم نداشت بخوایم بهش اشاره کنیم
سکانس پایانی بد نبود شاید
اگر ندیدین royal ....فک کردم دیدین(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در کل فیلمی بود که دیدنش نسبت به ندیدنش ارجحه ولی خوب بعیده خیلی توی ذهن بمونه یا قابل پیشنهاد به کسی باشه(sm120)نقل قول:
اگر sea inside ندیدینقل قول:
sabrina
sea inside
(sm120)