بیا بعد دیوث میگه نظر من نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بیا بعد دیوث میگه نظر من نبود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو غلت کردی من کی گفتم نظر من نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب پس چی میگی بازتابش رو گفتم مگه تو اونجایی الان (sm120) نظرتو گفتی نظرمو گفتمنقل قول:
اون روزا که تنها بودی
گمشده ی دریا بودی
قایق تو شکسته بود
تنت نحیف و خسته بود
فانوس دریاییت شدم
عشق اهوراییت شدم
گذشتم از هر هوسی
تا تو به مقصد برسی
اما به جاش تو بد شدی ... (sm50)
این چقد دیوثه اخه اول میگه بازتابه بعد میگه نظر من بود (sm2)نقل قول:
(sm2)جان من تو خف بگیر اون موقه که داشتی تو زیرزمین خونتون کفتر ول میدادی 11 سپتامبر ما داشتیم تحلیل میکردیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کی تاحالا نظر تو میشه بازتاب خبری اونم تو لبنان و پاریس (sm2)
باز کرسی شر میگین که ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دو تا پفیوزا از یه شرکت سکنجبین استفاده کردین یحتملنقل قول:
چجور پست منو خوندین یه ساعت دارین مخ منو مث سینجول کار میگیرین بعد پستای قبل کامنت منو نخوندین من اینو در جواب اون بحثی که شده بود گفتم
منظورم از کلمه بازتاب این نبود که اینو گفتن ، منظورم این بود در جواب اونا که میگفتن بازتاب بازتاب
ینی 10 صفحه رفتیم به خاطر همین(sm2)نقل قول: