عکس موزن خورده رو قسمت پنج ..
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس موزن خورده رو قسمت پنج ..
(sm2) بس که عجولینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من از همون اول میگفتی نظر منه خوب اصن در جواب اونا گفته باشی چه ربطی داره . منم نقل گرفتم از جوابت دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول که میگفتی بازتاب بعد نظر حالا جواب
در یک کلام مخ گوزید رفت
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خف رو یه چیزی گفتی بعد گفتی بازتاب بود بعد گفتی نظر من بود الانم داری میپی چونی خیلی دیوثی (sm2)
هی ما رو کشوندی اینور و اونور آخر قبول کردی که نظرت بوده(sm120)نقل قول:
بابا خیلی شوتی شما میگفتین چرا بازتاب این با این فرق میکنه منم در جواب سر تیتر کامنتم نوشتم اما در مورد بازتابنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر سرم اینتر زدم رفتم خط بعدی که سرهم نخونی (sm2)
بس کن دیگه تو نبودی باشه (sm2)
این قسمتشون چیزی جز چاوشی نداره انگارنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز زدی کانال دونقل قول:
خب قبول کن نظرت بوده دیگه چه اشکال داره مگه
الی پاریسی(sm120)
(sm2) تنها یک روز مونده خب ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]