لذت نقاشی با نوید (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
لذت نقاشی با نوید (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم مدتیه ریش گذاشتم... راضیم... فکر میکنم بهم میاد...(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی رفتید؟ شب شده مام باس بریم؟ (sm172)
دلم تنهاس ، دلگیرم ، همش حس میکنم دارم بدون عشق میمیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرکس که از حالم خبر داره... از شونه هام این بارُ بردارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر خدا ، خدا کنم دلش بلرزه
گریه ی دلشکسته ها چقدر می ارزه
به درجه ای از ناامیدی رسیدم که دیگه با کیریستی مک و جینا هیز الکسیز هم شاد نمیشم
تک و تنهایی و با پای پیاده... متاسفم برات ای دل سادهنقل قول:
التا اوشن و نیکی بنز دوای درد توست (sm120)نقل قول:
نقل قول:
بارت اگه آبدار نیست بده من (sm155)