(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
ارجینی & اکبری = بلوز (sm59)
ساعت گيج زمان در شب عمر
می زند پی در پی زنگ ... (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm151) ولم کن بابا مولانا کیه حوصله داری (sm2)(sm222)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میگم تراک های بی نظیر آلبوم مث شرمساری . آحرین اتوبوس . چنگیز . شاه مقصود . تریاق (sm50)
این 3 تا هم میشه گفت بد نیست
متصل و این کیست و امیر با گزند
(sm2)
(sm50)
چنگیز (sm88)
برابری برادری دروغه
توو صف مُردنم بری شلوغه ...
(sm50)
وقت خوابم را از کجا میدانی
که اینگونه خراب میشوی روی افکارم
که موهایت را میسپاری به باد
که شانه هایم را روانی کنند
وقت خوابم را از کجا میدانی
که اینگونه حرامش میکنی ... (sm50)
هادی وین 10 ریختم نسخه 10586 پرو
این نسخه جدید وین 10 رد استون 1 چه مشکلی داره میگی بده
یه چیزاییش تغییر کرده من خوشم نمیاد فقط 10586نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه هر آپدیتی بیاد که باید نصب کنه آدم (sm3)
سینجول (sm2)(sm3)
از تو که 10586 نیست 15865 هست. برو ران بزن winver اینتر کن نسخه دقیق وین رو میده من قبلا" ایزو 10586 رو رایت کردم اما نصب نکردم تا امروزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پری روز بود ازت پرسیدم گفتی 15865 فک کنم همینجوری ذهنی گفتی اشتباه کردی جای اعداد رو . من شانسی این نسخه رو داشتم رو دی وی دی کارم راحت شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه چیز اون سحر کیه هان زود بگو (sm30)
میگم سرعتت تو ساعات رایگان پایین بود درست شد؟چطو؟کاری کردی یا خودش درست شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب دومین شبه سرعتم پایینه 20 تا بیشتر نمیره چیکا کنم؟
لبخند ناز تو کو ... (sm81)
(sm50)
(sm19)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست نشد همونیه که بود... از 1 تا 2 سرعتم همین 20 کیلوئه... بعد دوباره میره رو همون 1.500 عادی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اینکه همگانی ـه... یکی دو ساعت اولِ ساعات رایگان سرعتو میارن رو 20...
واسه تو کل شب همینجوریه؟!
اهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره کل شب.دیشب که تا ساعت5 همون 20تا بود.
مرسی فعلا(sm10)
(sm81)(sm27)
بزن بریم (sm155)
خو پس بزنگ پشتیبانی ببین چشونه، انشالله که محدود نشده باشی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش (sm10)
Abjeez - Vaghti Ke
باید بشم نمونه توی کارای خونه
زنا خیلی بد شدن تو این دوره زمونه... (sm152)
(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حتما اشتباه کردم (sm70)
الان اومدم نبودم (sm2)
هیشکی به غیر از تو مهم نبود برام... (sm172)
(sm81)
نمیمیریم... (sm81)
Why ... (sm74)
Life Is Cruel (sm172)
(sm172)
تک و تنهایی و با پای پیاده .. (sm74)
متاسفم برات ای دل ساده .. (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها اینجوریاس پس(sm120)
من معمولا از کاراش خوشم میاد مگر اینکه خلافش ثابت بشه(sm120)
از هرکی میپرسی میگه جلوه های ویژه ترکونده اما داستان انچنانی نداره.. نخواستیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکلمه گذاش صفا .. (sm50)