(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید میکنی چند درصد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید میکنی چند درصد؟
مثل همون روزایی باش که وقتی شبهِ رفیقت دست مینداختنت میخندی
یه گوشه نرو ، نشین
همیشه غم و نبین
بن یالا پاشو مرد خودمونو عشقه
(sm50)
رهایی از شاوشنگ یه چیز تکرار نشدنی بود ! منم تاحالا پند بار دیدمش ! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیکلاس کیج دوتا فیلم خیلی خوب داشت : ارباب جنگ و تغییر چهره ! این جدیداش همه ضعیفه
روزهٔ سکوت بگیرم , چطوره؟
اون موقع هر کی پرسید چطوری میتونم توی دلم بهش بگم به تو چه
ولی خیلی خسته تر از این حرفام
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رتبه بندی فیلم هایی که اشک مردان را در آورده(شما با کدام یک گریسته اید؟)
1. "فهرست شیندلر" (Schindlerrsquo;s List) (1993)
2. "بامبی" (Bambi) (1942
3. "چه زندگی شگفت انگیزی" (Itrsquo;s a Wonderful Life) (1946)
4. "مسیر سبز" (The Green Mile) (1999)
5. ای. تی. موجود فرازمینی (E.T. The Extra Terrestrial) (1982)
6. "بالا" (Up) (2009)
7. "مرد فیلی" (The Elephant Man) (1980)
8. "مزار کرم های شب تاب" (Grave of the Fireflies) (1988)
9. "رستگاری در شاوشنک" (The Shawshank Redemption) (1994)
10. "انجمن شاعران مرده" (Dead Poets Society) (1989)
11. "کنارم بایست" (Stand By Me) (1986)
12. "فیلادلفیا" (Philadelphia) (1993)
13. "دفتر یادداشت" (The Notebook) (2004)
14. "تایتانیک" (Titanic) (1997)
15. "سینما پارادیزو" (Cinema Para Cinema Paradiso diso) (1989)
16. دختر میلیون دلاری (Million Dollar Baby) (2004)
17. "روح" (Ghost) (1990)
18. "درباره اشمیت" (About Schmidt) (2002)
روم نمیشه برم فلاکسو بگیرم چایی بریزم(sm74)(sm172)
درک می کنم (sm25)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونها خوب رو بالا هستن ولی اینی که من گفتمو حتما ببین ،ببین چه بازیه میکنی کیج تو این فیلمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو با کدوم فیلم گریستی ؟؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیل توش رفتم ریختم(sm50)