التا رو دوست ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی رو نمیشناسم
ولی الان دارم جسی جین میبینم شاید خوب شم
نمایش نسخه قابل چاپ
التا رو دوست ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یکی رو نمیشناسم
ولی الان دارم جسی جین میبینم شاید خوب شم
نقل قول:
قباری که از تو نشسته روی قلبم ...
کوهان همرات داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه میزارم تو خورجینم (sm172)
امیراشکان غلامی (پلاستیکا) نسبتا خوب بود
واسه سلامتیت ضرر داره حالت خراب میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکن با خودت این کارو
یه اهنگ بگم میتونی 320 ـشو برام پیدا کنی؟ (sm172)
بفرما عزیزمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ راهی نیست از گروه زیرسیگاری(sm10)
به نظرتون نوار بهداشتيا توو زندگيشون چه گناهي كردن كه نوار بهداشتي شدن؟
يا مثلا كرسدا
به خاطره كدووم ثواب يا كاره خيرشون كرسد شدن؟؟
دووس دارم يه كاري كنم كه توو زندگيه بعديم كرسدِ يه دختره هشتاد و پنجي باشم
تا يه نوار بهداشتيه آغشته به چرك و خوون لاي پاي يه دختره بد پريود مثلا...