اورین کیمیا(sm120)ابرو داری کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
اورین کیمیا(sm120)ابرو داری کرد
(sm50)
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تاريخسازي داوري ايران در ريو/ داور ايراني فينال فوتبال المپيک را قضاوت ميکند
ادرس جدید نزدید هنوز
سایت شیلترها
حوصله م سر رفت (sm9)
خودت نیستی صدات مونده
صدات چشمامو گریونده
دلم روی زمین مونده
فقط از تو همین مونده
(sm74)
معلمان مجمع (sm59)
چطور میشه یه درایو 50 گیگ دارم اونو بخوام اضافه کنم به درایو c
درایو ویندوزم 50 گیگ ظرفیتش کمه میخوام این 50 گیگ رو بش اضافه کنم .. چجوریه
دانشمندان گرامی مجمع دقت داشته باشین نمیخوام ویندوزم پاک بشه (sm2)
با نرم افزار پارتیشن مجیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوریه معلم ؟ (sm51) یه آموزش بده اگه داری (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم با پارتیشن مجیک میشه ولی بلد نیستم چجوریه کار باهاش میترسم بزنم یه دکمه اشتباه تمام هاردو فرمت کنه (sm74)
AOMEI Partition Assistant Technician 6.0نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تضمینی بدون پاک شدن اطلاعاتت انجام میده خیلی هم راحته کار باهاش
رو درایوی که میخوای اضافه کنی به c کلیک راست میکنی merge میزنی بعد میزنی درایو c مرج شه
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظرفیت درایو ویندوز رو تغییر بدی باس حتمن وین جدید نصب کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
mergeکردن یعنی ادغام کردن اونجا دیگه حتما بایستی وین جدید نصب کنی
الی باز حرف مفت زدی ..
درایو c من خودم حجم زیاد کردم پاک نمیکنه چیزی ..
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که کاری نداریم به اطلاعات روی ویندوز .فقط میخوایم فضای جدیدی به درایو ویندوز اختصاص بدیم .
نه چیزی پاک نمیشه چرا بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه دفه با همین مجیک کار کردم تغییر دادم بم گفت باید وین نصب کنی مجدد
EaseUS Partition Master 11.0
من الان چن ساله با این کار میکنم اگر میخوای اینکارو بکنی با این انجام بده خیلی خوبه ولی خودتم برای وین اماده کن
دانلود فیلم Now You See Me 2 محصول سال 2016
(sm54)چرا یوهو ارزون شد
(sm50) با این سیستم پر قدرت چه کنم (sm120)
کل میندازی .. :l
ایول دمت گرم (sm174) عجب برنامه ای بود .. (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خواستم ببینم دلت به چه کاری میاد ؟!
بعد بخوام بعدا هاردمو از اول پارتیشن کنم با این برنامه یا با این EaseUS Partition Master
چجوریه اینم راحته ؟!
آخه من اول با یه برنامه منیجر کار میکردم اون 2003 بود از طریق بوت پارتیشن میکردم منتها الان دیگه نمیخوام بعدا با اون کار کنم
دستت درد نکنه .
ینی خاک بر سرت اینطوری کار میکنن آخه ..
خیلی هم خوب با 2 کلیک رفت تو درایو c (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد معتمدی آلبوم سایه جان ... (sm50)
#رهاوی
#سرخانه
تو کمان کشیده و در کمین
که زنی به تیرم و من غمین
همه ی غمم بود از همین
که شیطان نکرده خطا کنی ... (sm50)
با هم دیگه دوست باشید ....
(sm19)
اینم بخشی از برنامه است بالخره معلما هم باید یه غلط پیدا کنن
شما هم کاربرد دخالت نکردن رو تمرین کن
نمیدونستم شما خیلی مرد تشریف داری
چون حسن عاقبت نه به رندی و زاهدی ست
آن به که کار خود به عنایت رها کنند
ز کل نت همین یک پاتوق سهممان بود
زینهار، ریدید به آن و دمی آفتابه هم نگرفتید
اینکه هرسو می کشم با خود، نپنداری تن است
گـورِ گردان است و در او آرزو هایِ من است
(sm50)
چه می کنه نیما رمضان با کارای تخصصی (sm50)