Flight 2012 بازیگری عالی
Demolition 2015 موسیقی متن عالی
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
Flight 2012 بازیگری عالی
Demolition 2015 موسیقی متن عالی
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بی تو بودن عشق نیست، دارم حماقت میکنم... (sm81)
ستاره پر پر می کنی
ای نازنین
گریه نکن
پروانه آتش می زنی
تو این چنین
گریه نکن
?!Who Cares؟!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حسن رحیمی یارو رو مث نقی چرخوند
Just Me (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی آهنگ " رویا " معین رو با کیفیت بالا داره ؟ (sm10)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
در حال اپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب حلوای قندی تو (sm10)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا ارمنستان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرهنگ یوسف ملکزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، با اشاره به برخورد پلیس با برگزاری مهمانیها و جشنهای مختلطی که در باغها و باغتالارهای شیراز برگزار میشود اظهار داشت: در پی گزارشات مردمی(sm3) مبنی به برگزاری دو مراسم پارتی شبانه در مناطق شمال شرقی شیراز، عملیاتی مشترک از سوی پلیس و یکی از سازمانها (sm3)اجرا شد و در آن 63 دختر و پسر نیمه عریان بازداشت شدند.
نه شوق و تمنّایی ، نه حسرتِ فردایی
که دگر ز جهان دلم گرفته ، دلم گرفته
(sm50)
چه خوبه این رحیمی(sm120)
(sm2)
جردن باروز رو زد(sm77) چه خوبم زد(sm120)
(sm51)روس کشتی بلد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها بودن یه کابوس شومه عزیزم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روس خفه کرد باروز رو...
چقدر امروز میبریم.. اخرش به مدال طلا ختم بشه خوبه(sm120)
چه کشتی بود روس و امریکا (sm54)
این روسی که من دیدم نمیشه برد خیلی امادس
واقعا کشتی ازاد کجا کشتی فرنگی کجا.. تو فرنگی مث بز وایمسیتادن با اخطار و خطا یکی میبرد یکی میباخت(sm2)
البته روس بیشتر دفاع کرد.. یعنی نذاشت باروز کاری بکنه... انشالله حسن یزدانی میزنتش اگه بره فینال(sm120)
06 Daam-e Rah-e Balaa
بخدا بخدا
در ره ما
این مهرو وفا
شد دامِ بلا
(sm50)
از ژاپن داره میبازه(sm89)
6-0 (sm60)
حسن رحیمی نابود گشت(sm60)
همین کم مونده بود شانس اول طلامون، پای فینال به ژاپن ببازه(sm172)
(sm1)
(sm25)
تف(sm74) همش تو اون پیچ اخر میبازن
از تو تا ویرونیِ من(sm50)
پای فینال طرف رو با امتیاز ضربه فنی کرد(sm2)
انشالله فینال روس رو بزنه هرچند خیلی سخته(sm120)
روس هم 4-0 عقبه که(sm2)
4-4 شد(sm120)