میگید بیگانه اصن یاد فیلم آلین میوفتم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میگید بیگانه اصن یاد فیلم آلین میوفتم (sm2)
اینجاست که ایمان و انسانیت باعث می شود همان زنی که در اوج مه گرفتگی، برای نجات فرزندانش از سوپرمارکت بیرون زده، به همراه آنها زنده بماند، اما برای دیوید و همراهیانش که برای زنده ماندن آن قدر تلاش و مبارزه کردند چنان سرنوشت تراژیکی رقم بخورد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینُ تو فیلم نفهمیدم ...(sm50)
حدیث موفق شدی راستی ؟(sm173)
مادرم فرشته است...
ولي هيچوقت نديدم پرواز کند...
زيرا به پايش...
من را بسته بود..
خواهر و برادرم را...
پدرم را...
و همه ي زندگيش را...
مادر من خود ِ عشق است (sm127)
باز تکرار میکنم این ژانر واسه زدن این حرفا اصلا مناسب نبود!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه شرایط نه موقعیت نه مکان و نه زمان...
فیلم دیشبی خیلی فیلم بهتری بود نسبت به این (sm120)
فصل اول تو جیپ پشت
فصل دوم تو جیب جلو راست
فصل سوم تو جیب جلو سمت چپ
فصل چهارم تو جیب پیرهن
فصل ششم رو کجا بزارم ؟(sm120)
خو کسی کمکش نکرد ولی این به خاطر ایمانش که می تونه بچه هاشو نجات بده زد بیرون آخرشم زنده موند ولی بقیه به غا رفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بد نیس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم از پایانش بیشتر از غافلگیر شدن بدم اومد...فیلم تو فیلم بود البته از نظر من(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا فخر فروشان رو دوست ندارد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس بگیر بریز تو گوشیت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]