بزن لهش کن من پشتتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بزن لهش کن من پشتتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اولا من ادم منطقی هستم.نقل قول:
خداییش این اشتر که میگی کاملا درسته و حق داری(sm2)
دوما درباره اون اسب هم درست میگی ولی دیدم گاو و گوسفند قشنگتره بگم(sm2)
من بعد یک ماه اومدم سایت با این خطر مفسد مقایسه میکنی که ی سره داره دری وری میگه عکس میزاره؟(sm81)(sm2)نقل قول:
گرون حساب نکردی طرف خطر هست نه سرکرده داعش(sm2)نقل قول:
امیر نماز صبح خودت پیش نمازی یا الی ؟
بیلد جدید اپگرید کردم میگه ویندزو اکتیو کن چه کنم حالا(sm120)
مردک همه شاهدن من مثله ادم داشتم کارمو میکردم تو اومدی نقله اون موسن دیوثو نشون دادی و بحثو باز کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من که قانونی بود خودش ردیف شد ولی اگه کرکی هستی بازم کرکش کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس زر نزن الدنگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمود عباس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکسشو بذار دلم براش تنگ شده خاک رفته بود تو چشش(sm2)