خب اون مسائل رو طنز گونه مطرح كرده ولي در غالب طنز به نكات ظريفي اشاره ميكنه كه خيلي از ماها نسبت بهش بي توجهيم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب اون مسائل رو طنز گونه مطرح كرده ولي در غالب طنز به نكات ظريفي اشاره ميكنه كه خيلي از ماها نسبت بهش بي توجهيم
ننجون و صابر... معذرت ظهر داشتیم گفتگو میکردیم نتم قطع شد (sm10)(sm10)
گفتم صبر کنم خودش درست شه نشد... دیگه ساعت 9 زنگ زدم درستش کردن
جالبه این کارشناس!!! های ای دی اس ال تجویز همیشگی ـشون اینه: همه دستگاهها رو از پریز بکشید مودم رو مستقیم به دیوار وصل کنید از یه موبایل تماس بگیرید
گفتم آقای محترم!!! این که تجویز کندی سرعتتونه من دارم میگم 5 6ساعتِ نتم قطع شده تمام چراغای مودم خاموشِ (sm138)
خلاصه که خدا صبرمون بده با اینا (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نويد يادم رفت نقل بگيرم جواب تو بود پست قبلي(sm59)(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آي گفتي ما هم مدتيه با شاتل مشكل داريم (sm178)
سلام به همه(sm93)
واسه من غمگین ترش پیش اومده... یه پیرمرد تنها دم در نشسته بود گفتم حاجی اجازه هست اینجا پارک کنم جا گیرم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفت پارک کن پسرم امروز هیشکی از بچه هام نمیاد پیشم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوش اومدين (sm10)
خواهش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه دخترای بی جنبه اینجا نمیمونن... تا حالا فقط آتی و مینا خانوم موندگار شدن که اونام از روی زیادشونِ (sm2)
ای ننه دختر دوست سریع زدی ما رو شَتَک کردی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشم کلاس سوم دبستانه ساعت 7 صبح بیدارش کردم ، با جدیت تمام سر همه خونواده داد میزنه .
.
.
ای بابا ولم کنید ، 3 ساله درس میخونم به کجا رسیدم !!