هوای حبس نفس گیر است(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هوای حبس نفس گیر است(sm50)
یکی از صفا بپرسه(sm120)
از صفا اخه دیوس از کیون بلاکت میکنه ..
(sm2)
سینجول این شعر مگه تو کتاب نیست؟
بین تو کتاب چی نوشته
هوام ابری تر از اونه ، که تو اخبار می بینی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم از پنجره میرم ، فقط دیوار می بینی ...(sm50)
نه جدیده این یکینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از هادی حسینی بپرس از محسن بپرسه(sm2)
کاملا مشخصه ولیه
هیچ دلیلی نداره علی باشه
اگر علی بود علیِ بدون کتابی میخوند
نه.. همونجوری که خونده هم معنی میده
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اخر اهنگ ابراهیم
نگاه من به سرانجام است
راست میگه انگار صفا داره میخنده (sm120)
چه حکمتیست ...(sm50)
کد اکتیو نود کسی نداره
اما پسر شدم که تو را آرزو کنم
هیییییی جان به سر شدم که تو را آرزو کنم
(sm74)
لطفا منو به آقازاده ها نچسبونید (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفا دهن سرویس شیش تا قطار گفته هفت ساله قطارشو نفهمیدیم درست حسابی چی بود معلوم نیست اینا رو از کجا بفهمیم.(sm1)
این تفسیراییم که توییتر چاوشی گذاشته نمیخونن با شعر اکثرا.خودتم میای درک کنی یچیزارو یه سری ابیات هستن همه چیو بهم میزنن.خدا ازت نگذره صفا.
اگه صابون مکار بودن رو یاد بگیره ،
خیلیا رو زخمی می کنه ...
(sm50)
نقل قول:
ها!?؟!
مثل ششهای این سیگار پر از هندسه ی دودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی ک نفهمیدی یه روزی عاشقت بودم ...
اوه اینا با این عظمتم دچار مشکل شدن (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیجیتال فروشی ندارن اصن نیس که فروش کنن دارن حقوق مفت میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیگ فوتبال ملتهای اروپا رو کجای دلم بذارم
اره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اگر ادامه داشته باشه این شرایط که قطعا ادامه داره چه وضعیتی پیدا میکنه ...
امیر المومنین کارشناس امور اقتصادی و تحلیل گر بازار کارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چیزهای قشنگی که نیست! فکر بکن .. (sm50)
بزنه شلق شلق رو گونه هامون (sm2)
شارژر پاناسونیک دیجی کالا توی بسته ای که میده 4 تا باتری داره ولی نوشته به همراه 2 عدد باتری یعنی باز می کنه 2 تا میده به مشتری (sm77)
(sm25)به فاک رفتیم
نه شاید هدیه اسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hercules [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت همتا کسی ثبت نام کرده ایا
الان کل یه فروشگاه اینترنتی فقط همون صفحه اولشه ؟نقل قول:
الان امازونم تو صفحه اولش داره پفک می فروشه چون سر کوچه هست کسی نمی خره ازش ؟
(sm2)اپراتور همتا
096366
به چه امیدی چیپس میفروشن (sm2) طرف از سوپری دم در بگیره هضم میشه دفع هم میشه تا از دیجی بخواد واسش بیاره