حسن یزدانی رفت فینال بدون اینکه حتی 1 امتیاز به حریفاش بده(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
حسن یزدانی رفت فینال بدون اینکه حتی 1 امتیاز به حریفاش بده(sm54)
(sm50)این دور آخره
چرا از این پدیده ها ما رو نمیکنیم اخه ژاپن !
برای روسه باید برنامه ریزی کنن سبک خاصی کشتی بگیره یارو قدرت بدنی بالا خسته و دفاعیه !
ما از این پدیده ها زیاد داریم اما میرن میرینن بعدم میگن کم تجربست(sm2)نمیدونم چجوری پدیده های کشورای دیگه میرن فینال طلا میگیرن.. برا ما همشون میبازن میگن کم تجربست
مثلا این فرزان اشورزاده.. رنک 1 بود رفت مفت به گا داد
البته حسن یزدانی خودش پدیدست(sm120)
هاست دانلود سایت ریده
دوتا از اساتید موسیقی آهنگ خوندن (sm2)
(sm29) عجیبه چن گیگ از درایو ویندوز اشغاله کلین کردم بازم ظرفیت درس نشد یه دو سه گیگ اضافی اشغاله
(sm120)اهان بخاطر اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
the 100 نگاه می کنی؟؟؟ (sm59)
(sm120)تازه دارم دان میکنم سال بعد قبل فصل جدیدش میبینم احتمالن (sm2)
با توجه به سلیقه ات بعید می دونم خوشت بیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)سریالا این دبلیو سی رو که نمیبینم منتهی یه مقاله خوندم طرف خودشو جر داد بگه این تینیجری نیس داستان جذابیت داره حالا میبینیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه دور
و
همه سرد
و
همه تسلیم
و
بی آزار
(sm50)
نفس گیر شب آه و شب بغض و شب رفتن .(sm50)
من
بی تو
عاشق شکستنم (sm50)
سرم
چنتا
کتاب رنگ و رو رفته (sm50)
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیس
ولی دنیا براش جذابیت داره(sm50)
این بود زندگی(sm98)
نیو ورژن(sm120)
کی میاد نمی دونه کسی؟
#فرشاد_حسامی(sm50)
عباسینفوس (sm120)
این بود زندگی ...(sm27)
چه شوربخت
ماهی کوچکی که
عاشق نهنگ ها می شود
حال آنکه خانه اش
برکه ای بیش نیست ... (sm50)
حیف ، حیف ، حیف ... (sm27)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کابوسی که از یه جا به بعد تبدیل میشه به انتخاب... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)از سر ناچارینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از سر بی پولی
ها شاید... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2تا مربی و 2تا ورزشکار ایرانی بودن ولی اذربایجان رفت بالا(sm81)
من والا کلا یه بار تو عمرم از این برنامه استفاده کردم نزدیک 10 سال پیش هاردم 80 گیگ بود ظرفیت درایو c خیلی پایین بود 6-7 گیگ که نیازی به تعویض ویندوز xp نشد الانشو نمیدونم دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رادیو ج دیوث تر خودشه ، چون رادیو طرف داریوش بوده همیشه و الان هم داریوش با زلاند مشکل دارن از دستی بازدید های آلبوم صفر رو پایین میزنه که ..... (sm2)
یعنی این آلبوم با همه مشکلات و صعف هاش از علیشمس و تتل و بقیه آفات کمتره (sm77)
یعنی طلاش از طلای کیانوش رستمی بیشتر حال داد
6-0 باخته بود بازی رو برد(sm2)
یزدانی(sm74) دمش گرم (sm50)
روحمونو شاد کرد(sm120)
جالبه باروز برنز هم نگرفت.. 11-1 با اذربایجان باخت(sm54)البته فکر کنم مثل سوریان به شخمش گرفت برنز رو(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
خسته نباشی دلاور ، خدا قوت پهلوان
دهنت سرویس منشی (sm2)(sm30)
(sm172)
Before I Wake 2016 (sm27)
یه هارد بگیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تابستون بعدی اگه زنده موندم میگیرم... (sm172)