به ما نمیخوری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به ما نمیخوری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)45 دقیقس هیچ اتفاق خاصی نیفتاده
اوایلِ من که تو پستونک میخوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقع فقط الی بود که هنوزم هست با یکی دو نفر دیگه ..بعد امیر اومد و چندتا دیگه از بچه ها
پولش(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم پولش رو می خوریم هم جونش رو(sm30)
چی اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)خوب معلومه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm59)
چارلی چابلین مدرن تایم خیلی حال بود (sm2)
شیما پست منو دیدی(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)بیا بزن
بدبخت از نیکیتا و اروو خیلی بهتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
No NOنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدی دل بچه مردمو شکوندی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو وایبر گروه زدیم میایی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا می ترسی(sm2)نقل قول:
مدیرش منم
خب اینو بخاطر اسمش بت نگفتم
بنده از این چیزایی که هر ننه قمری تو دستش گرفته استفاده می کنه استفاده نمی کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوروزه دارم موسیقی متن فیلما رو دل میکنم لامصب چه فازی میدن (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر وایبر ندارهنقل قول:
تو بیا از مال من استفاده کن هم بروز هم پیشرفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی یه گوشی واسم بخر که بشه باهاش بری وایبر قول میدم بیام (sm120)
براش یه دونه بخریم(sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
همین الی نقل کرد (sm2)
مثلن اینم بت نگفتم بخاطر کاورش(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سارررری ......من تو گروه هایی که خانوما هستن فقط عضومنقل قول:
عمه داری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کباب چیه ؟ (sm2)
خو منم ببر اونجا(sm74)نقل قول:
بیشعورا باز شروع کردن (sm3)
الی دیوث نذار تحریک نکن(sm59)
(sm70)
شیک پوشان و آشپزی ... میای ؟؟؟؟؟/ خخخخ (sm70)نقل قول:
یعنی میخوای بگی الی بیشعوره (sm2)نقل قول:
اره میام شماره ام رو بفرستم اددم کنی(sm59)نقل قول:
تحریکش به درک بذارید حجممون به سرماه برسه (sm120)
از فرق سر کباب زده تا پُشت پا (sm2)
کوبیده هم هست (sm2)
بعد میتی ترکه تحریک میشه (sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من الان دلم اون رو می خواد(sm74)نقل قول:
به حضورم توهین میکنن اضلا (sm98)نقل قول: