بعید میدونم
نمایش نسخه قابل چاپ
بعید میدونم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm156)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گی نبودیم که به لطف دوستان شدیم(sm120)
(sm120)نقل قول:
(sm2)عین بزنقل قول:
برو بخواب دیوص(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوص با ص صابون چه معنی میده؟ (sm25) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوص با صاد میشه دیوث جقی گلناری (sm2)نقل قول:
مهم ذات انسان بودن است و بس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوره ای من یه نقل قول از کارن همایونفر گفتم ، یه درگیری شدیدی پیش اومد ...نقل قول:
چونان ماهی در تُنگ تنگی ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرم بر آب است ... (sm172)
سر شادمهری ها حتما
چی شده بود که بحث کردین . کی چی گفته بود در مورد کارن ؟
دقیقا ...
چارتار - برگرد ... (sm50)
(sm50)
عجب کاری زدن ، ترانه عالی ، موسیقی عالی ، صدا عالی ...
یک - هیچکدومش اصلا نمی دونستن که کارن همایونفر کی هستنقل قول:
دو - کارن یه چیزی گفته بود تو مایه های این که شادمهر آهنگساز خوبی نیست و کاراش رو پیگیری نمی کنم ...
سه - اونایی که اونور سنگ شادمهر رو به سینه میزنن هیچ دانشی از موسیقی ندارن ...
خوشتون میاد با این فلانی مشغول می کنید خودتون رو ...
یا ما رو ... کرده یا خودش ... تشریف داره ...
بره بمیره باو (sm120)
هر سری میام می بینم کلی پست جواب چرت و پرتاش رو دادید
دور ، برگرد ،
این دوتا کار رو بیشتر از بقیه کارای آلبوم چارتار دوست داشتم ...
(sm50)افسوس که ....
هادی و میثم و سهند و ساسان و صابر ممنونم ازحماتون (sm10)
صادق نوجوکی - خاطره ۲ پیدا شد
(sm50)
آغوش (sm50)
امشب شب تلخی بود(sm50)
(sm50)
(sm172)
(sm50)
آغوش بی پناه ما ،
تو بگو چه می شود ... (sm50)
چونان ماهی در تُنگِ تنگی ،
عمرم بر آب است ... (sm50)
من می روم تا شاید به آخر رساند ،