ایمانش درست بود؟ این مهمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایمانش درست بود؟ این مهمه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقیده شخصی نیست!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن همون وقت اون رفت بیرون هر کی میرفت بیرون میمیرد ولی اون یکی جون سالم به در برد فقط؟؟
مثلا زنه این مرده چی؟؟ اون به چه گناهی کشته شد؟؟
شعاره برادر من شعاره اینا...
بالاخره این همه آدم هستن هر کی یه جور ایمان داره همه هم فک می کنن راه خودشون درسته ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی هم که دچار افراطه مثل اون خانم خودش نمیدونه در اشتباهه ....
ضمن اینکه به نظر من اون مادر بیشتر از ایمان به خاطر بچه هاش رفت (sm50)
(sm168)
از همچنی فیلمایی که قضاوتم میکنم بدم میاد!نقل قول:
تو این فیلم بیگناه همه کشته شدن چرا؟؟ چون یکی ایمان نداشت ا ایمانش غلط بود یا ...
حتی اونا که این همه زجر کشیدن و جنگیدن و صبر کردن باید بمیرن چون ایمان ندارن؟؟
اونم کاملا موافقم...
یا متوجه حرف من نمی شی یا بازم متوچه حرف من نمی شینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می گم می خواد با این اتفاقا نشون بده این درسته اون غلط تو باز می گی چرا این زنده موند اون نه
borat (sm30)
اونجا که میوفتن به جون هم (sm2)
خلاصه ی حرف من اینه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که از نظر ما و خیلیای دیگه طرف تو افراطه یا ایمانش محکمه یا نیست دلیلی بر نجات و یا عدم نجات نیست ...
مهم اینه که به یه چیزی وصله حالا درست یا اشتباه ....
و فکر کنم اکبر میگه نظر فیلمساز این بوده که نشون داده و لزوما درست نیست(sm70)
این بده خب!نقل قول:
حق نداره بگه این غلط این درست! غلط و درست رُ تو باید تشخیص بدی نه اون بگه...
پیام فیلمساز: "همه نابود میشوند و تنها کسی که ایمان دارد نجات پیدا میکند!!!"
درست فکر کردن مهمهنقل قول:
درستی دیگه چیزی نیست که این بگه بده اون بگه خوبه
راجع به اونم که اگر اینجور بود بازیگر اصلی هم به خاطر زنش باید می رفت