تمام و کمال تایید استاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام و کمال تایید استاد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بازیگر اصلی واسه بچش خیلی کا را رُ کرد مگر حز اینه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میگی همش لجبازی بود؟؟ نزن این حرفٌ
خوب و بدم نسبی!
گفتم که طرف فیلمش عقیدتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق اینو داره هر چی دوس داره بسازه هیچ چارچوبی هم نداره یکی دوس نداره یکی ام خوشش میاد
به هر حال من دوس داشتم
دقیقا مثل فیلم های عرزشی و فاخری بود که تو ایران ساخته میشه و میگن ما درست غیر ما غلط!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطی نداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم چی میگی ....نقل قول:
ولی من میگم اونی که گاو پرسته مطمئنا از نظر من و تو کل دنیا خنده داره ولی خودش فک میکنه قوی ترین ایمان ُ داره ....
دلیلی بر نابودیش نیست...خدای اون گاوه و ایمانش به گاو قوی ....
اشتباه فک می کنینقل قول:
مایی وجود نداره
درستی مهمه توام می تونی حسش کنی هر کس دیگه ای هم می تونه بفهمه
تراشتگن، بارترا، پیکه، متیو، ماسکرانو، بوسکتس، اینیستا، پدرو، سوارز، مسی، نیمار(sm70)
این چه ترکیبیه (sm70)
پس چه کار باید بکنه دیگه؟؟نقل قول:
فقط از اون در لعنتی بزنه بیرون به امید این که زنده بمونه؟؟؟
اگر امیده اینا هم داشتن
اگر عشق به بچست اینم داشت از اول قبل این که مشکلش با خانم کارمودی پیش بیاد و به قول تو بخواد لجبازی کنه!
مگر جز این نبود به خاطر بچش خیلی کارا کرد که نجات پیدا کنن؟؟
اگر ترس بود اینا هم تا حدی تونستن ازش عبور کنن
همه میخواستن نجات پیدا کنن همه امید به زندگی داشتن از کارمودی و مرد و بقیه...
فیلم راجع به پرستیدن نبودنقل قول:
اینی که تو می گی درست
هر چی هستی هر کی هستی ناامید نباش همین فک کنم اینو می خواس بگه ...