تک به تک دو به دو گروهی ضبدری (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
تک به تک دو به دو گروهی ضبدری (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اسم خانم ما چیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بلاتکلیفم ... (sm50)
نمی گم دلت بسوزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه بین دوگزینه مرددی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه داداش زیر 20 سال داره به من بگید (sm2)نقل قول:
یه 20ساله و یه 17 ساله (sm2)
دختری که خودش زنگ زده به یه پسر و مزاحم شده،براش داستان بافی کرده که من فلان سالمه خواهر هم دارم و فلان،به درده لای جرز هم نمیخوره از من بشنو(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]