(sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)
با این نتیجه حذف میشه
قدم می زنم و با دستانم ، چشمانم را پوشانده ام
به روی بلوکی سیمانی ، سبز و سفید رنگ ،
تیره چشم طی می کنم مسیری موازی را ،
رو به خیال ، وهم ، سراب ، هیچ ...
می شنوم صدای ارابه ای با سواری بی سر ،
کنار می رود حجاب چشمانم ،
بادی می وزد از رعشه ی ارابه و سوار ،
سرم با باد همراه است
سرم با باد می رود
و من ز یاد خواهم برد ،
راهی که طی می کردم ،
دستی پرده ی حجابی ،
بر چشم عابرش گماشته بود ... (sm50)
Milik ...
دختر چادری،چادرتو بردار (sm172)
دقیقا الان ریاله (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور موقعا من میگم تو نمی تونی دسته رو بده من (sm59)
پاره ترین چِت ... (sm50)
ینی اگه هزار بار رعال و لگانس بردارم فک نکنم یبارم ببازم
چارتار - دریا کجاست (sm50)
زیزو حیا کن (sm25)
زیزو انسان دوست داشتن هست(sm50)
فقط منصوریان می تونه راه نجات مادرید باشه ...
منم داشتم بهمین فکر میکردم(sm120)
صفیر ،
تماشا ... (sm50)
(sm54) (sm127) (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم دوباره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیوث باید از تمام زیبایی ها لذّت برد . . . (sm59)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر من از پخش شدنش . . . (sm51)
(sm2)
روز و شب فکر میکردم ب ایمو بند که کی میاد(sm59)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
یادم نبود میلف بازی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین باری که بین دوراهی قانون و اخلاق قرار گرفتم مربوط به زمانی بود که قاضی بودم
و به پرونده های تخلفات رانندگی رسیدگی می کردم.
پرونده پسر دوست پدرم را برایم آوردند که من و خانواده ام چند مدتی در خانه آن ها تا پیدا شدن خانه جدید مهمان بودیم.
اخلاق اقتضا می کرد تا او را جریمه نکنم ولی ندای درونم قانون را میپسندید.
بالاخره او را جریمه کردم اما برگ جریمه اش را خودم پرداختم.
دکتر_امیر_ناصر_کاتوزیان
(sm50)
نقل قول:
(sm2)
ولی دمشون گرم . . . خودشون روی کاور آهنگ اعتراف کردن که اصلاً ملودی نه دارن ، فقط تنظیم . . . (sm2)
این قدر با احساس می خونن . . . (sm81)
که توی 30 ثانیه ، 3 بار ارضا شدم . . . (sm2)
(sm27)
برا زنگ موبایل خوب کار سازی شده (sm59)نقل قول:
موزیک خوب یعنی وقتی گوش میدی موی تنت سیخ بشه (sm50)
(sm1)
. Atlantis Is Calling (S.O.S. For Love)
یاد اون روزای بخیر خوانندگان قبل از انقلاب(sm50)
اونا ماندگارترین بودن که افسوس الان صداشون از دست دادن(sm74)
هادی جان میگم چرا ویدیو چهره نما 1 رمز نذاشتی(sm74)
دیدی گفتم
دیدی گفتم که یه روز پر میکشی تو هوا
دیدی گفتم
دیدی گفتم که تو هم میری به خاطره ها
میاد اون روز که نمی گیری سراغ از ما
میدونستم
میدونستم که دل سرد تو موندنی نیست
موندنی نیست
(sm50)
خیلی حالم بده ولش (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشبم نخوابیدی دوباره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]