الان یعنی 3ستاره ندیم؟ یا بریم فردا 8 بیایم 3ستاره بدیم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان یعنی 3ستاره ندیم؟ یا بریم فردا 8 بیایم 3ستاره بدیم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره طومار می نویسه (sm81)
وقتی خواستیم بریم بگو و در رو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه یکی یه توضیح کامل بده من ببینم چیارو باید مدنظر قرار بدم؟(sm120)نقل قول:
از قبلش اعلان جنگ داد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت بگو مث من کامل با جزئیات (sm120)نقل قول:
به نظر میرسه رویالو نیستش(sm120)نقل قول:
ظاهرا فیلم خوبی بود اما نه! فیلم بدی بود!نقل قول:
چرا؟؟ فقط به یک دلیل
قبح خیانت رُ نشون نداد و البته خیانت رُ نه تنها نزد بلکه یه جورایی ترحم بزانگیزشم کرد!
این خوب نیست....خیلی بده چون خیانت همیشه و همه جا بده و متاسفانه تو این فیلم همچنی چیزی ندیدیم!
اما خب خود فیلم...فیلم خوشساخت و قابل تحملی بود! تو این ژانر جزو خوباست قطعا ریتمشم بد نبود
نمیدونم داستان واقعی یا نه یا حداقل ما به ازای مشابهی داشته یا نه ولی یکمی تا قسمتی اغراق امیزم بود فکر کنم پادشاهمون!
اما خب یه مفهوم خوب داشت در کنار اینا بحث همون تغییر و حاکمیت مذهب در سیاست! اون خوب بود و به خوبی هم نشون داد اما مشکلی که گفتم باعث شد فیلم کلا به سمت دیگه بره
پایان فیلم و اعدام ها خوب بود...اما سکانس اخر نه!
مثلا من میگم داستان و چارچوبشُ دوس داشتم ...بازی این یارو وزیره هم کلا همیشه دوس دارم ....دختره هم خوب بود(sm120)نقل قول:
فک میکنم زیادی وارد رابطه شد میتونست از رابطه دورتر بشه و یه کم به اون واقعه و واکنش مردم بعد از اون تغییرات بپردازه(sm120)
سکانس شورا رُ دوس داشتم که پسره زد سر پوزشون و دیالوگهای:
اداره کشور توسط ایمان و سو ظن و ....
کی بیشتر آشفتست ؟پادشاه یا کسی که فکر میکنه دنیا تو 6 روز خلق شده ؟
(sm2)