شاه که می رفت فاحشه خونه خیانت نیس ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
شاه که می رفت فاحشه خونه خیانت نیس ؟
من این یارو رو خعلی خوشم میاد ...فیلم the hunt هم ازش خیلی دوس دارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نکته هم بحث قضاوت فیلمساز باز!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمساز عزیز ما یه طرف رُ گرفت 100 یک طرف رُ صفر!
این خوب نیست...
مقایسه شود با فیلمی که بالا نام بردم دادگاه و البته پاان فیلم و دو کتاب و اون دبالوگ محشر که از وکیل اول نقل کرد!
کاش اجازه میداد مخاطب خودش بفهمه کی خوبه کی بد تا تو نریشن بگه از وقتی یوهان مرد دیگه شدن قرون وسطی و اینا؟!
ضمنا این دختره هم نفهمیدم من دختر پادشاه نبود که واسه چی موند و اینا؟؟ (sm120)
درسته ولی خوب میتونیم خیلی هم بدبین نباشیم به هدف نویسنده و قسمتی از این اتفاق رو بزاریم به حساب نشون دادن نتیجه اون کار اشتباه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال نگاه نمی کنی گویا ولی اگه خواستی hannibal رو ببین
اونم بده !نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که کلا نگاه خوبی به این مسئله نداشت متاسفانه
بازی ها خوب بود کلا!نقل قول:
این بازیگر رُ منم دوست دارم هانیبال خودمون دیگه! تو اونجا که فوق العادست...
یه ارامش خاصی داره تو چهرش که خوشم میاد
سعی میکنم ببینمش در آینده ....(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من این قضیه بی اهمیت نشون دادن خیانت تو فیلمای وودی آلن مشخصه اونجا دیگه میتونیم بگیم کاملا هدف همینه(sm120)
هومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو اینو می شه گذاشت پای این که داشت یه داستان واقعی رو نشون می داد