باز رفتی سراغ مارتین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باز رفتی سراغ مارتین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم شاه علنا 1 سال سر به ملکه نزد ...ملکه هم به تنگ اومد(sm2)
اکبر cape fear مارتین رُ با کلی خواهش و التماس 0 داد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا شاه اصن خودش شروع کننده خیانت بود(sm120)نقل قول:
اون بچه سیاه پوسته چی بود این وسط ؟
یه جوری نشون داد که این دیده طرف قایمکی میره یه جاهایی گفتم تاثیری داره تو فیلم
آیا پاسخ خیانت خیانت است؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امین راس میگه این دختره چرا موند تو قصر؟(sm120)
دقیقا اونجا که اولین بار پزشکه داشت میرفت یواشکی به اتاق و پسره نگاهش کرد گفتم حتما بعدا یه خبری میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نگاه اسیب شناشانست! در حمایت از خائن نیست ابدا!
من بخوام توضیح بدهم توضیح اضافات بذار بسنده کنم به نقل قولی از استاد (sm120)
"فيلم مچ پوينت -امتياز نهايي- وودى الن را به ياد بياوريد که چگونه خيانت را ميزند و خيانت در ان فيلم فاجعه به بار مي اورد, ونماى اخرش ادم را مي لرزاند."(sm50)
فکر کنم اکبر و حسینم موافق باشن!
جاست فور یو (sm120)نقل قول:
یعنی چی چرا موند؟ کجا میرفت؟(sm120)نقل قول: