موافق نیستم ....به نظرم barry خیلی بی هدف تر از این بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موافق نیستم ....به نظرم barry خیلی بی هدف تر از این بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین لیستش کن (sm50)
چطور برگشتن مهمه؟؟ نگاه ترحم برانگیزی حامن نیست اونجا و این تعریفی که تو میکنی من ابدا بعد از تماشای فیلم نداشتم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا قشنگ اسیب خیانت نشون داده شده چطور انکار میکنی؟؟
مستقیم نشون نداد ولی من استنباط کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظر من تماشاگر عام بیشتر اون تاثیر شانس رو که از اول فیلم هم راجع بش میگفت میبینه بیشتر حس میشه که تاثیر شانس هدف فیلم بوده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sabrinaنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
sea inside
یکی هم امین بگه ...
جمع بندی هم از فیلم های زیر فردا یا پس فردا
ben hur
in the name of
paths of glory
sling blade
birdman
the mist
royal
(sm120)
اونو که به شوخی گفتم به خاطر اکبر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بری خیلی بهتر بود فیلم خوش ساختی هم بود فقط حیف این ایراد بزرگ رُ داشت و الا شاید تا 3 هم میشد پیش رفت ولی الان 1!
من امروز چه قد نظر همه رُ توضیح میدم(sm2)نقل قول:
فک کنم میگه تماشاگر با پسره همراه میشه و مثلا دلش نمیخواد گیر پلیس بیفته(sm120)
دارم میگم بیشتر از اینکه تاثیر خیانت رو نشون بده با خلاصی اون مرد و تمرکز اولیه فیلم رو شانس و اقبال تاثیر شانسو نشون دادنقل قول:
حالا از اینم بگذریم midnight in paris هم بی اهمیت نشون میده خیانتو مخصوصا با سکانس آخرش
بله با تشکر از شما(sm120)نقل قول: