نه 10 خوابیدم تا 5 صبحنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه 10 خوابیدم تا 5 صبحنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو بزرگ شدم نگو که تلخه
نگو دیگه گریه به من نمیاد
بیا منو ببر نوازشم کن
دلم آغوش بی دغدغه میخواد
تو این بستر پاییزی مصموم
که هر چی نفس سبز بریده
نمیدونه کسی چه سخته موندن
مث برگ روی شاخه ی تکیده
دلم تنگه برای گریه کردن
کجاست مادر
کجاست گهواره ی من
(sm50)
(sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm74)نقل قول:
دو روزه اینترنت همراه مشکل داره. سرعت خیلی پایین میاد بعضی اوقات...
(sm74)
باز خوبه شما میتونین استفاده کنین خانه ما آنتن نمیده همراه
یه پسر دایی پشت کنکوری دارم سپرده بهم براش ویدیوی آموزشی دانلود کنم نمی دونم شانس اونه یا من اینطوری شد.
اونم تو شهر نیست آنتن نداره نمی تونه خودش دانلود کنه
دل من دیگه خطا نکن
با غریبه ها وفا نکن
زندگی رو باختی دل من
مردمو شناختی دل من
(sm50)
فیل تر کردن (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم گرفت ای هم نفس
پرم شکست تو این قفس
(sm50)
(sm50)
امتحانات تموم شد (sm50)
یه کار چند روز هست که باید داخل همدان بمونم
یک هفته دوری دیگه از خانواده (sm50)
بریم تا اول اسفند که کلاسا ترم دیگه شرو میشه
(sm3)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیرو هکه رو خریدم میخواییش نصف نصف کنیم؟(sm120)
رشتت چیه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگه برادر جان (sm50)
اوسکول بخر خوشگلش کن اینجارو چیه این فروم اخه اونم از سعید که دست نمیکنه تو کویونش خرج کنه اینم تو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه ساله داری میگی همش یه ماه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الا میخواییش یا از سیستم دلتش کنم من زدم تو مال خودم خیلی جیگر شده(sm128)
حله دلتش کردم(sm51)نقل قول:
راسی تو سایت مشکل پلیرو حل کن قبلنا میشد انلاین دید بعد دانلود کرد الا چرا ریده؟(sm176)
قربون دستت پ این پلیرم یادت نره اصن خوشم نمیاد قبل دیدن ی چیو دل بزنم(sm59)نقل قول:
ببینیمو تعریف دا این قالب خیلی مشکلات داره کلن پا قدمش بد بود(sm25)
ولی اینجا خوبه به نظرم
پاکستانیه
شام مهتاب رو 320 کن بفرست تا بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Usef28 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگشو میگم 320 بده (sm2)
بی تردید بهترین آهنگی که شنیدم(sm50)نقل قول:
هادی داداش ساعت خوابتو تنظیم کن (sm19)
مرسی ولی این نسخه اصلش بهتره .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Usef28 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صداشو زیر کردن
دیشب 10 خوابیدم دیگه تا 5 (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم چند سال پیش ی مدت مث تو بودم (sm50)نقل قول:
نه خودت با نسخه اصلی مقایسه کنی متوجه میشینقل قول:
این انگار از توی گوشی پخش میشه
(sm2) (sm196)
Farhad Mahadian - Doostam Dari Chand Ta
دستت درد نکنه مازیار من 2 آلبوم ازت دانلود کردم
امین رستمی و 6+1
(sm50)
من برم شب مست و پاتیل بر می گردم (sm50)(sm27)