کم کم مستولی شیم جمعه هم جمع بندی و اعلام لیست (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کم کم مستولی شیم جمعه هم جمع بندی و اعلام لیست (sm120)
من البته خیلی کاری با نتیجه سومیش ندارم ....با نحوه ی بازی (مثلا جلو لیورپول یا اتلتیکو) و مصاحبه های پی در پی مشکل دارم ...وگرنه نتیجه فدای یه تار موش(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر رسیدین هر سه رُ برین نرسیدین هر چند تا رفتین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدول خودتونو اماده کنین (sm120)
ول اف د ویک رُ خوب روش فکر کنین (sm120)
من گفتم دوره اول البته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره دوم کلا بحثش جداست! که فعلا نمیشه قضاوت کرد (sm120)هر چند خواصی چون من و شما میدونن چه خبره ولی عوام رُ عرض کردم (sm50)(sm120)
راستی جمعه یکی 2 تا فیلمم بیارین تا هفته بعد رُ ببندیم (sm120)
.
.
.
درون ساقه ي رگ هايت
هزار باغ هلو داري
ترُش زباني و شيريني
برون گرايي و تو داري
و سخت خوشگل و غمگيني
و سخت خسته و خاموشي
هزار پيله ي باراني
مرا از اين همه تنهايي
هزار ميله ي زنداني
مرا از اينهمه تنهايي
هزار بوسه ي طولاني
تو را به آنطرف از گوشي
سرم پياله شد از دستت
سرم پياله ي دستت شد
پياله مست شد از دستت
سياه مستِ چه ها در دست!
پياله سر برود خوب است؟!
چرا شراب نمي نوشي؟
.
.
.
(sm50)
(sm27)
من هیچ وقت نگفتم دوره ی اولش ناموفق بوده ..اتفاقا اون تیمی که ساخت تا 2 سال پیش تیم بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوشحال شدیم(sm120)
دوستان خوشحال شدیم و با تشکر از پذیرش اینجانب به گروهتان(sm120)
شب خوش(sm176)
(sm191)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]