مراسم آخر شبه؟(sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مراسم آخر شبه؟(sm120)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم میرم تو رختخواب(sm191)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها به سلامت(sm120)نقل قول:
قدم رنجه فرمودید! بیشتر تشریف بیار خوشحال میشیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب و روز خوش (sm10)
سپاس فراوان چشم حتما(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند بار دیدم وقتی ارکان موفقیتُ نام میبری میگی پورتو و اینتر در حالی که به نظر من بزرگی کار در چلسی کم از اونا نداشته (sm120)نقل قول:
"yes sir "(sm50)نقل قول:
نه اون بحث به خاطر اینه که میگن پپ 2 تا جام اروپایی آورده من اون مثال ها رُ میزنم وگرنه به نظرم اون یکی از بهترین پایه گذاری هاست در تاریخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت! (sm10)نقل قول:
دیگه یادم نمیاد در هیچ موردی هیچ اختلاف نظری با هم داشته باشیم بهتره هر چه زودتر کتابُ استارت بزنیم پس (sm120)
(sm27)