من الان در آلمان زندگی میکنم (sm120) با تشکر از امیر که زحمت بیوگرافی منو کشید ... آره دیگه ما هم دورانی داشتیم (sm2)هی روزگار
نمایش نسخه قابل چاپ
من الان در آلمان زندگی میکنم (sm120) با تشکر از امیر که زحمت بیوگرافی منو کشید ... آره دیگه ما هم دورانی داشتیم (sm2)هی روزگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلمش چجوریاس ؟
من که در کویت ندارم جز گناه بی گناهی(sm50)
انوشیروان روحانی چه میزنه(sm81)
گل های ماشین عروسش خیلی م پژمرده بودن
لباس هایی که تنش بود اصلا" نم قشنگ نبودن
ای دل پر آرزو
با تو کنم گفتگو
سنگ صبورم تویی تو
(sm50)
هی دنیا .. (sm50)
چه خسته
دل تنها
چه حرفا که شنیدی
(sm50)
(sm50)
(sm2)یادش بخیر دستگیرت کردن چه سختیها کشیدی تعریف کن برامون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این لینک رو پیست کن توو مرورگر ادج اتوماتیک پلی میشه یا دانلودش کن. کنسرت اصفهان علی جونم هست 7 مرداد 95 (sm127) خیلی باحاله حتما" ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) بیوگرافی م هست تو نت از اونجا بخونید دیگه... یه قسمت کوتاه شو امیر جان گفتن، دیگه نمیخوام یاد اون روزای نحس بکنم حالم بد میشه (sm2)داستان زندگی من یه کتابه خیلی بدبختی کشیدم واسه موسیقی الان توو آلمان خیلی آرامش دارم جای شما خالی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)عجب سریالی شد لست کینگدوم
الی وایکینگ مالیده شد؟
من و تو بخوایم بریم آلمان آلمان کجا بره (sm2)به قول حسین باید بریم بدیم همه (sm2)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخر شب دانلودش مکنم (sm111)نقل قول:
هر موقع دیدی بگو (sm120) الکی 2 ساعت وقت پای فیلم ایرانی نزارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا ویدیو از کنسرت بود، کیفیت عالی هست 720 یا 1080 هستش. پست رو ویرایش کردم دومی هم اضافه کردم دانلود کن محشره (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه؟ چن فصله درباره چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی میکنمش دانلود (sm2)(sm128)نقل قول:
Sam Smith - Writing's on the Wall
چه ناز میخونه... (sm74)
آسمان هم زمین میخورد (sm50)
این آهنگ یزدانی رو چرا همه سایتا زدن
واسه آلبوم ساعتا خوابنِ - هیچ فرقی هم نمی کنه با ورژن آلبوم
The Last Kingdomیه فصلش اومده به سبک وایکینگ ولی اینم خیلی خوبه خیلی یه حالت طنازیم تو دیالوگاشون هس فوق العادس چن تا شخصیت داره عاشقشون میشی مثلا یکیش بریدا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)دمت گرم میخوامشنقل قول:
دوستان لطفا لینک 264x 720p برام جور کنین (sm127)(sm74)
ینی خودم سرچ کنم(sm81)
جور کنین دیگه(sm81)
خا بمون... (sm70)(sm120)نقل قول:
(sm81)وای خدای من اپیزود اخر اخه چرااااااا اینکه از گیم افم بدتر بوددددد(sm81)
پ.خنقل قول:
(sm81)کاش نمیدیدم دانمارکیای وحشی
کمتر تو مجمع بچرخ یه دوری بزن تو احمد آباد و وکیل و .... ریخته همینجور (sm70)نقل قول:
تو با قلبِ ویرانه ی من چه کردی
ببین عشقِ دیوانه ی من، چه کردی؟
در ابریشمِ عادت، آسوده بودم
تو با حالِ پروانه ی من چه کردی؟...
(sm172)
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چت روم نشه(sm70)((مرحوم سارا))(sm2)
(sm2)فسیل بودنتو ثابت کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کسی به ما نشون نداد
که انتهای خط کجاست
آهای درختای انار
دیکته ی بی غلط کجاست ... (sm27)
برو تا پورتمو نشونت ندادم(sm70)(sm2)نقل قول:
(sm19)
- (sm50)