اوردوز کرد (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اوردوز کرد (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید حصین با نام عباس
4-4 (sm77)
یک مشت -*- در خط دفاعی (sm25)قله نوعی بد ریده با این سیستم دفاعیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بازیکنا اونجا هستتن.نباشن مفید ترن
یکی از یکی داغون تر اشتباه کرد سر گلا
به خدا من از هاشم بهتر بازی می کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی با تیزر آلبوم جدید رضا یزدانی حال کردم ...خدا کنه همه ترک ها مثه تیزر خوب باشن
نمدونی کی میاد ؟نقل قول:
ریش سیبیلا چی میکن ..چقد بهش تیریپ درویشی میاد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب زدم دان اومدم دیدم هف هش ده گیگ دان شد !!!! (sm2)