چند شب پیشا خواب محسنُ دیدم با دو سه نفر بود داشت اجرا زنده میکرد منم بود (sm54)
نمیدونم چرا تو خواب وختی میخوند من گریم میگرفت (sm81)
جاتون خالی تو خفا خلاصه برا ما هم خوند (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
چند شب پیشا خواب محسنُ دیدم با دو سه نفر بود داشت اجرا زنده میکرد منم بود (sm54)
نمیدونم چرا تو خواب وختی میخوند من گریم میگرفت (sm81)
جاتون خالی تو خفا خلاصه برا ما هم خوند (sm25)
بیشتر چاوشی بازا دست کم یکی دو بار از این خوابا می بینن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ؟ مگه من چه جوری م که میگی به درد من نمیخوره ؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام :دی
ولی من خواب دیدم اومد خونمون(sm178)
اولین خوابی که دیدم ازشو یادمه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بیمارستان نزدیکه ۱۰۳ هست اسمشو یادم نی ، خواب دیدم رو صندلی نشستم محسن اومد نگران بود ...(sm120)
بعد ها تعبیرش به زانکو ختم شد که به دنیا اومد (sm74)
سلام (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysamdall [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جالب(sm51) من خواب کنسرتشو دیدمنقل قول:
امیر این خیلی حجمش زیاده دان نمیکنم چون سرعت ندارم حالا در مورد چی میگفت ؟
نه فعلا به اون درجه نرسیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا در خفا برام اجرا میکنه (sm59)
از ماه دیگه کلاسام شروع میشه (sm172)