بچه ها لطفا آهنگ رو پخش نكنيد، شادمهر پدرش در اومد كه موزيك با ويديو راس ساعت 8 منتشر شه، اون وقت اينجوري منتشر كردنش نامرديه
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها لطفا آهنگ رو پخش نكنيد، شادمهر پدرش در اومد كه موزيك با ويديو راس ساعت 8 منتشر شه، اون وقت اينجوري منتشر كردنش نامرديه
به امیر فوش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad-7240 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرفان سلیمی.اخه این چه ترانه ایه؟؟(sm77).انگار اهنگ برنامه رنگین کمانه.واسه شادمهر متاسفم که از نیلوفر لاری پور و علامت سوال رسید به این اهنگ(sm178)
من با intro اول اهنگ خیلی حال کردم
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
شادمهر اگه هارشم بخونه من یکی که با کمال میل گوش میکنم.
مثل همیشه دنبال فضای جدیده
اگر کسی منتظره که شادمهر کارای قدیمیشو بخونه ، منتظر نباشه ، چون اونا رو یه بار خونده....(sm118)(sm118)
اینم یه نمونه از همونجا ک گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa13744 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودت متاسف باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa13744 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشت عادت کرده به اهنگ غمگین. خیلی عالی بود اهنگ(sm127)
من با این که طرفدار شادمهر هستم ولی واقعا خوانندگی داره یادش میره (sm1)
این آهنگو گوش دادم یادم این حمید عسکری افتاد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahab_Persia [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز من منظورم ترانه کاره.ولی تنظیم فوق العادس.ملودی هم قشنگه.ولی ترانه در حد شادمهر نیست.ترانه خوب مثل ترانه گمت کردم.ترانه اهنگ علامت سوال کجا و این کجا؟///
اینم یکی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir_l0l0 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]