تو هم که همش می خواهی کله همه را بکنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هم که همش می خواهی کله همه را بکنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پسر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست نقطه ی مقابل تو که کله کردی کلا نکرده از دنیا بری (sm70)
خوب شد انقلاب شد خواننده ها رفتن ...
شما 1% فكر كن تيتراژ ماه عسل رو ميدادن شهرام شب پره بخونه
ايول ايوله !
رمضان خوش هيكله !
زولبيا معطره !
افطار پشت دره !!!
چی شده؟ (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیم خوب میشد ، رمضان مثلا یه جور جشنه اما عادت کردیم همه چیو ماتم ببینیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm154)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تو شکه موندن و پاهام تو کفش رفتنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گناه این جدا شدن نه او تو ، نه از منه
علی ضیا حالم ازت به هم میخوره
ک-س ن-ن-ت
ک-س-ک-ش
اوه راحت شدم
جا داره بهتون تبریک بگم اختلاس 12 هزار میلیاردی
ایشالله دائمی باشه ، تا باشه از این خبرا . . .
راستی تعداد صفراش چند تا میشه؟
یه دوس دختر داشتم بچه طبقه 30ام برج آسمان فرمانیه بود،همیشه میخواس خاص بودنشو به رُخم بکشه میگفت من وقتی میرینم عنم 24ساعت بعد میرسه به زمین :|