(sm2)همچین میگی تبریک میگم انگار درجه سرهنگ گرفته
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)همچین میگی تبریک میگم انگار درجه سرهنگ گرفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)خیلی باحالی
28سالمه 4تا ریشام سفید شدن ناراحتم(sm54)
مهم نی . منم چند تار از موی سرم سفید شده
من همین طور دلم میخواد سرمو چکل کنم اما سرم زیاد شکسته دارم بخیه هم دارم با ناشنوا کشتی گرفتیم سرم خورد به نیمکت صندلی
بچه ها ناشنوا ترسیدن گفت مُرد سکته کردن
اون موقع ها دلم شاد بود اهنگ هیجان و شاد گوش میکردم اما بعدش 5 ساله هست اهنگ شاد به دلم نمیشینه با اهنگ غمگین گوش میدم خیلی خوشم میاد
خواهرم و مادرم میگه گوش نده زود پیر میشی(sm74)
تا میتونی شاد باش هر چند بعضی وقتا نمیشه یا قیمت شادی و خوشی گرانه .
ولی چه شاد باشی چه غمگین چه دیوانه چه عاقل یه روزی تمام میشیم (sm50)
1. امان از ادما زخم زبون بهم زدن اینجوری شدم
2. بهم محل نمیذاشتن به حرفام
میدونی چرا بخود خودشون فکر میکنن اون با افراد غیر عادی زیاد به ما نمیاد - حتی حرف که میزنم کم کم زود ترکم میکنن
همش نفسم آه میکشم
من با فامیل دیگه هیچ وقت رفت امد نمیکنم
فامیل خر کیه باو . خودتو عشقه (sm120)
منو دیدی ریدم تو چشم تک تک شون ..
داداش چاکرم این چیزا مهم نیست عزیزی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تز صصشر نده شادی =پولنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوچیکتم سالار(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه الکی هم شاد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا نگه داه اینجا رو تنهایی هامو پر میکنه یه جور . (sm50)
دلم سنگ شده به همین راحتی نمیشه کنار بیام
بزرگواری(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه بودیم نزدیک عید که میشد 15 روز به تعطیلی مدرسه نمیامدیم . میرفتیم به خیابانا خرید نوروزی عید
ولی الان نزدیک عید و عید شده یه عذاب (sm3)
قدر منو بدون(sm128)نقل قول:
دقیقا منظورش از نگه داشتن چیه بیا اون جمله معروفتو ب کار ببر @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردیکه حسود و فوق حرفه ای فیک(sm81)نقل قول:
اینجا منو یاد پایه بازی خدمت میندازه(sm59)
الان میاد میگه کدوم خدا ؟ خدایی وجود نداره (sm2)
هر وقت عید میشد فرار میکردیم میرفتیم همین نزدیکا تفریح میکردیم به مهمونا میگفتیم رفتیم مسافرت
چون پول نداشتیم(sm50)
شب پر ستاره (sm118)
همه شما ازم هرگز ازم نپرسیدی اصلیتم کجاست؟(sm77)
رفتی بخوابینقل قول:
گفته بودی اصفهان درسته؟نقل قول:
درسته ولی من بختیاری هستم یعنی لُرم(sm25)نقل قول:
نه منظورم آهنگ حمیرا بودنقل قول:
تو اصفهان غریبم(sm81)
از لر ها خاطره خوبی ندارم متاسفانه توی خدمت . تو که خوبی
یه قول بی شاخ و دمی بود منم تازه آشخور بودم . خیلی حرام زاده بود خیلی ارشد بود . حرام زاده مال 1 دقیقه شه
ایوالله
کجای اصفهونی؟
شرمنده تم واقعا ببخشید.نقل قول:
چه خری بود شما رو اذیت کرده. خوزستان بوده یا خرم آباد بوده یا بوده کدومش کجا بوده؟
اینا به زبان ما امدن اصل نیستن یعنی عرب هستن.
اصلا زبان اصفهان خوشم نمیاد صحبتم نمیکنم فقط زبان ساده فارسنقل قول:
اصفهان هم شهرخوبی است و کدوم سمت اصفهان هستید؟نقل قول:
فک کنم خرم آبادی بودنقل قول:
یکی هم یارو کسخل روانی رهنما اونم لره . خوزستان
(sm50)
سپاهانشهرنقل قول:
البته همه جا آدم بد و خوب داره . کرمانشاهی هم همین طور
من می شناسم