(sm59) حاجی التماس دعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59) حاجی التماس دعانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاجی نگو یاد مایلی کهن میوفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه فیلم نداره به جز این دوتا مث اینا باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به اين زودي نخواهم گفت از احساس خود
وقتي از اول مسير عشقمان معلوم نيست
تا اگر رفت، از غرورمن بماند چيزكي
تا بگويم: من كه گفتم ان زمان معلوم نيست
هيچ كس هم پي نخواهد برد عاشق بوده ام
چيزي از اين خاطرات بي نشان معلوم نيست
در دلم حتي اگر باشد كسي پنهان شده ست
از نگاهم هرچه مي خواهي بخوان! معلوم نيست
مگه کلاسات شروع نشده ؟نقل قول:
(sm59)نقل قول:
داشتن که داره ولی منم همین 2 تارو دیدمنقل قول:
زبانو میگم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]